Чернівчан запрошують подискутувати про громадські простори

Чернівчан запрошують подискутувати про громадські простори

12.07.2016, 13:21
Лекція дослідника українських міст Григорія Мельничука «Урбаністика: перезавантаження міст» відбудеться 15 липня 2016 року о 18:00 в галереї Ратуші. На лекції можна буде довідатися, чому урбаністика стає актуальною та поширеною, дізнатися про приклади громадських проектів, які змінюють міста та подискутувати про створення міських просторів.
 
Григорій Мельничук розповість про те, які функції виконує міський простір, як інфраструктура міського простору впливає на розвиток суспільства, як київські проекти «Сквер Небесної сотні» та «Парк Наталка» перетворили занедбані території на сучасні публічні простори та об’єднали активних мешканців.
 
Під час зустрічі також можна буде почути, що думають чернівчани про громадські простори, які простори Чернівців вважають комфортними, яких просторів бракує місту, і хто повинен їх створювати. Детальну інформацію можна отримати за телефоном +38 050 132 03 62 або,написавши листа  Тетяні Лебухорській. Захід відбудеться в рамках проекту «Спільний простір», який виконують ЧОГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» та «Rosa Collective» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження»

Джерело: Прес-служба Чернівецької міської ради

1