Чернівчан запрошують на антипутінську демонстрацію

Чернівчан запрошують на антипутінську демонстрацію

21.01.2017, 13:37

У Чернівцях у підтримку міжнародної акції протесту 21 січня о 15.00 на Центральній площі міста відбудеться мирна неполітична демонстрація StopPutinsWarInUkraine. 

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Головною метою акції є привернення уваги громадськості до російської агресії в Україні, показ важливості єдності і солідарності з Україною, а також заклик до усього світу щодо посилення тиску на Росію для відновлення територіальної цілісності і миру в нашій державі.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Напевне в Чернівцях вже всі питання вирішені? Чернівчани в захваті від цін на газ, воду, світло, ЖКХ!? В місті цілодобово прибирають і вивозять сніг!? В лікарнях склади забиті ліками, на обід подають гуляш!? В школах перестали займатись поборами батьків!? Дешевіють пролдукти харчування!? і.т.д. Залишилось вирішити питання з Путіним, і наступе в місті ЩАСТЯ!!! МАТЬ ВАШУ!!!

avatar

Чернівчани

18 січня 2017 13:28

Власть считает народ быдлом. Перевести злость от себя нужен внешний враг

avatar

18 січня 2017 16:56

Це повідомлення міськради, але акція не від влади. Сьогодні така акція відбувається у десятках країн світу - на підтримку України. Дивно нам самим не перейматися агресією.

avatar

Спокійна

21 січня 2017 16:10

Какие всё таки твари, у вас всё есть, остался только один враг, Путин и вся Россия, вам бы только в Ойропу надо, тогда весь народ разбежится!!!

avatar

Simon

22 січня 2017 13:57