Чернівчан запрошують 18 лютого вшанувати річницю Дебальцівської трагедії

Чернівчан запрошують 18 лютого вшанувати річницю Дебальцівської трагедії

17.02.2016, 22:42

ГО «Українська спілка активістів «Твоє життя» спільно з волонтерським об’єднанням «Буковина – українському війську» запрошує усіх буковинців та гостей нашого краю на відзначення річниці Дебальцівської трагедії, яке відбудеться у м. Чернівці, на Центральній площі 18 лютого о 17:00.

 
Вашій увазі буде представлено відеоряд тогорічних подій, панахиду відслужить військовий капелан Отець Василь Гасинець, будемо говорити з військовими, які вибрались з Дебальцівського пекла. Також просимо долучитись до збору допомоги для військових: кожен охочий може принести продукти харчування, ліки (велика потреба в протизастудних засобах), теплі речі, вологі серветки. Для вас працюватиме волонтерська крамничка, вилучені гроші з якої направляються також на закупку необхідного для воїнів. З допомогою ДСНС у Чернівецькій обл. працюватиме польова кухня, волонтери будуть пригощати усіх охочих солдатською кашею та гарячим чаєм.
 
Зустріч відбудеться за підтримки: Чернівецької філії ПАТ «Укртелеком», Чернівецького обласного центру науково-технічної творчості, Гімназії №5, Чернівецької міської ради.
 
Рік назад ми зібрались великою дружньою родиною, щоб зустріти наших героїв. Давайте знову віддамо шану тим, хто вижив та загинув, боронячи нашу неньку Україну.
1