Депутатам інцидент з Федоруком вже вкотре виліз боком: чернівчан закликають підписати петицію до ВР про дострокові вибори міськради

Депутатам інцидент з Федоруком вже вкотре виліз боком: чернівчан закликають підписати петицію до ВР про дострокові вибори міськради

07.08.2014, 15:15

Чернівчан закликають підтримати та підписати петицію до Верховної Ради про проведення дострокових виборів депутатів Чернівецької міської ради.

"За режиму Януковича 42 депутати з нинішнього складу Чернівецької міської ради всупереч волі виборців відправили у відставку мера міста. Перезавантаження депутатського корпусу відновить справедливість після вчиненого та відновить довіру громадськості до народних обранців", - йдеться у поясненні до петиції.

Петицію можна підписати у мережі Інтернет на сайті всесвітньої платформи AVAAZ, яка дає людям з усього світу можливість запускати кампанії підписання петицій та досягати успіхів на місцевих, національних та міжнародних рівнях.

Посилання знаходиться ТУТ.

Нагадаємо, раніше голова парламентського комітету з питань держбудівництва і місцевого самоврядування Давид Жванія заявляв, що Верховна Рада не має підстав для призначення дострокових виборів депутатів Чернівецької міської ради.

Натомість, обранці міськради продовжують "піаритись" на темі дострокових виборів, але сміливців самостійно скласти мандат досі не було.

Про це повідомляє molbuk.ua

1