Черговий візит Авто-майданівців в геріатричний пансіонат

Черговий візит Авто-майданівців в геріатричний пансіонат

16.07.2016, 03:11

Сьогодні місцевий "АВТО-МАЙДАН" вже вкотре навідався в гості до стареньких, що проживають в Чернівецькому геріатричному пансіонаті (адреса - вул. І. Підкови, м. Чернівці).

Гості прибули, як завжди, не з пустими руками, адже близько 1,5 роки тому започаткували традицію щомісяця вітати іменинників з Днем народження, та дарувати їм подарунки. Солодощі, соки, та основне, чого не вистачає мешканцям будинку пристарілих - засоби особистої гігієни - все це автомайданівці щоразу привозять жителям пансіонату, котрі відзначають свій День народження. Цього місяця винуватцями свят стали п'ятнадцятеро осіб.

Як зазначив Сергій Качмарський, лідер ЧОО ПП "АВТО-МАЙДАН", старенькі вже звикли до візиту гостей, та кожного разу із нетерпінням чекають на них.

До того ж він висловив свою подяку за підтримку та допомогу директору Департаменту охорони здоров'я в Чернівецькій ОДА Оксані Андрієць, а також голові обласної організації "Червоного хреста", Мирославі Островецькій, котра зробила свій вклад в цю добру справу, то подарувала пансіонату інгалятор.

"Я дуже вдячний за допомогу і Ліні Ільніцькій, засновниці модельного агентства "ШоуТайм", котра разом із нами вже на протязі декількох місяців навідується в гості із подарунками до стареньких, а також громадській активістці Галині Ватаманюк. Директор пансіонату та член нашої політичної сили Мирослав Парасківа теж докладає чималих зусиль для того, аби покращити благоустрій даного закладу, за що йому велике дякую!Завдяки підтримці таких небайдужих людей із великим, відкритим серцем ми зможемо змінити наше місто в позитивну сторону" - зазначив Сергій Качмарський.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Надеються на 92 голоса

avatar

16 липня 2016 08:30