Батьківська революція: у гімназії №2 через зловживання докорінно змінили систему управління  та контролю за коштами

Батьківська революція: у гімназії №2 через зловживання докорінно змінили систему управління та контролю за коштами

04.12.2015, 14:30

Через зловживання та нецільове використання батьківських коштів у Чернівецькій гімназії №2 батьки учнів докорінно змінили систему управління  та контролю за коштами

В зв’язку з жахливим матеріально-технічним станом приміщень, виявленими фактами зловживаннями та нецільового використання батьківських коштів в Чернівецькій гімназії №2, завдяки самоорганізації батьків навчального закладу докорінно змінено систему управління батьківським фондом (у формі громадської організації “Батьки-дітям” при Чернівецькій гімназії №2) на більш прозору та демократичну.

          Як результат, за короткий період вдалося організувати ефективну систему управління та контролю за батьківськими коштами, а також проведено  ряд, робіт направлених на покращення матеріальної бази гімназії.

          В т.ч. за рекордно низьку вартість та термін (вересень-листопад) силами батьківської організації проведено капітальний ремонт спортивної зали гімназії. (повністю замінено систему опалення, електричні мережі, каналізацію, туалети, душові, вентиляцію, влаштовано систему теплих підлог в дитячих роздягальнях та тренерській,  відремонтовано дах, закуплено спортивний інвентар). Сума коштів, які батьки використали на ремонт спортивної зали становить 160 тис.грн.        

            Ми не стали чекати щоб хтось прийшов і зробив, не шукали винних у владних кабінетах, а вирішили і зробили!

         Запрошуємо Вас на відкриття спортивної зали Чернівецької гімназії №2 (вул.Головна, 73 м.Чернівці), яке відбудеться 7 грудня  2015 року, початок о 08 год. 30 хв.

        Комітет (наглядова рада) ГО “Батьки—дітям” при Чернівецькій гімназії №2

1