Через смертельну аварію в Чернівцях, комунальники екстрено освітлюватимуть пішохідні переходи на Воробкевича

Через смертельну аварію в Чернівцях, комунальники екстрено освітлюватимуть пішохідні переходи на Воробкевича

17.12.2015, 21:13

ДТП трапилась близько 18 години. Вулиця з інтенсивним рухом – не освітлюється, кажуть правоохоронці. За кермом «Шевроле», що наїхало на жінку, була 39-річа чернівчанка.

Кароліна Соловей речник ГУНП в Чернівецькій області: за даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною другою, статті 286 КК України, призначено низку експертиз.

  Вулиця Воробкевича та пішохідний перехід зокрема – не освітлюються, бо вона ще не введена в експлуатацію. Так пояснили чиновники.  Освітлення передбачене лише другою чергою ремонту  – наступного року.  Через інтенсивний рух та смертельну ДТП, в департаменті ЖКГ обіцяють підсвітити пішохідні переходи якнайшвидше.

Чернівчани через петицію звертаються до міської ради з проханням встановити на вулиці Воробкевича освітлення.
 
"Звернення щодо встановлення освітлення по вул. Воробкевича та світлофору на перехресті Воробкевича - Південно-Кільцевої, у зв'язку з проблематичним виїздом з вул. Воробкевича на П-К, і частими ДТП на цьому перехресті", - ідеться у тексті звернення.
Автор петиції - Бурлака В.Г.
 
 Наразі петицію підтримав 141 чернівчанин. Через два дні - 19 грудня закінчується збір підписів.

 Сергій Погорений, керівник департаменту ЖКГ міської ради: Частково для вирішення цієї проблеми були влаштовані пішоході переходи, та частково встановлені зупинки. Ми будемо в оперативному порядку це вирішувати, але це все тягне кошти, така ситуація, що пов’язана з фінансуванням а наступний рік, ми будемо  вирішувати, щоб підсвітити хоча б переходи.

 

Смертельна аварія  на пішоходому переході сталась у Чернівцях 16 грудня під вечір на вулиці Воробкевича автівка збила жінку,  яка переходила дорогу із дитиною. Хлопчик встиг відбігти, а його мама від отриманих травм – померла на місці.

 Ще один наїзд на пішохода трапився у Чернівцях вже 17 грудня. Поблизу діагностичного центру водій наїхав на восьмирічного хлопчика. Це сталось за межами пішохідного переходу. Водій пояснив: дитина раптово  вибігла на дорогу. Хлопця відвезли в лікарню швидкої допомоги, де його обстежили медики і запевнили, що життю дитини наразі нічого не загрожує. 

http://acc.cv.ua/ та http://promin.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

брехня. улица якобы сдана с 600 летия(ну как бы)
а по факту ни разметок, ни освещения, ни знаков  нет.
но есть светофор и есть остановки и даже курсируюшие автобусы. значит сдана, все как в 90-е. покамест на южно-окружной смертность в дтп не стала почти ежедневным явление, власть имущие не включили вечернее освещение и не привели аварийный уяаасток в порядок

avatar

цукцукцук

17 грудня 2015 20:28