Через недолугу політику керівника БПП в Чернівецькій області маємо опозиційну президію в обласній раді, - нардеп

Через недолугу політику керівника БПП в Чернівецькій області маємо опозиційну президію в обласній раді, - нардеп

17.08.2016, 03:31

Народний депутат України Максим Бурбак вважає, що буковинська БПП-Солідарність недостатньо зробила для підтримки дій центральної влади. 

Про це він сказав під час неформального спілкування з чернівецькими журналістами, пише www.buknews.com.ua

-          Через недолугу політику керівника БПП в Чернівецькій області Володимира Куліша ми маємо опозиційну президію в Чернівецькій обласній раді, яка водночас є владою!  Бо це ж як треба було заплутатися у власних політичних махінаціях, щоб маючи найбільшу фракцію в Чернівецькій обласній раді і не мати місце у президії.  Для мене це нонсенс!  -  сказав Максим Бурбак. - Натомість в президії сидіть люди, які мають фракції з кілької депутатів, а представника найбільшої там немає. 

- Звертаюся також до керівника управління капітального будивництва Олександра Пуршаги. Як він збирається будувати об'єкти за кошти держави, звертатися до мене сприяти у їх виділенні, і одночасно  у міській раді голосує за мораторій на підвищення тарифів. Звідки держава має брати кошти на розвиток соціальної інфраструктури, якщо після таких голосувань, як у Чернівцях, повинна буде спрямовувати усе на компенсацію тарифів? Як це має працювати. Держава буде витрачати гроші, а ви будете займатися антидержавним популізмом?  

- Те саме Когутяк? Як можна критикувати Президента, уряд, заявляти, що вони роблять щось неправильно, а в кінці місяця ходити отримувати зарплату, то ти перебуваєш на посаді у виконавчій гілці влади. І повинен виконувати розпорядження голови ОДА. 

- Це називається - пристосуванство!

1


КОМЕНТАРІ (3)

А файний вийшов на фото бурдеп

avatar

Я з ганьбою жити не буду

17 серпня 2016 16:46

О то це визитка Бурбака. Класна правдива ( на фото)

avatar

Ян

17 серпня 2016 19:52

Як гидко читати всю цю пусту тріскотню від бурбака., що не інформація то нардеп бурбак вважає, рекомендує, застерігає і інш.  Толку - 00000000000000000000000.

avatar

Моніторинг

18 серпня 2016 10:53