Через «хворобливі політичні амбіції» деяких буковинських депутатів ремонт доріг пройде не там, де потрібно, - Бурбак  (ВІДЕО)

Через «хворобливі політичні амбіції» деяких буковинських депутатів ремонт доріг пройде не там, де потрібно, - Бурбак (ВІДЕО)

15.10.2015, 01:28

«Хворобливі амбіції деяких депутатів із Буковини не дають працювати на те щоб, гроші, які виділяються в Чернівецьку область, розподілялись якось більш з розумом», - про це у Чернівцях заявив народний депутат Максим Бурбак.

Мова йде про ремонт доріг на території Чернівецької області.

«Я дав повний перелік доріг, куди потрібно було видавати ці гроші, а саме: стара дорога на Заставну-Чернівці, Кіцмань, Вижницю, Путилу, де немає мостів з 2008 року. Однак це було відхилено комітетом, і тепер усі гроші, які йдуть з надходження від митниці підуть на ремонт дороги «Снятин – Мамалига», на дорогу, де покриття є, і де можна їхати», - зазначив парламентар.

«А тепер після вступу у дію цього закону, чернівецька митниця перевиконала план близько на 65 млн. грн., 29 млн. грн. з них будуть йти на дорогу, на дорогу, яка є, - додав він. - Тому, що деякі буковинські депутати вирішили. що вони істина в останній інстанції". 

Максим Бурбак каже, що через такі дії буковинських депутатів доведеться вносити певні зміни до законопроекту.

«За зверненням голови ОДА будуть вноситись зміни до законопроекту. Ось так працюємо», - зазначив М. Бурбак.

Джерело:  chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (2)

Потрібно було залишатися міністром і зробити з Чернівецької області "цукерку", а говорити всі можуть!

avatar

Чернівчанин

14 жовтня 2015 23:53

Перепрошую, але яке відношення має міністр до ситуації в конкретній області?

avatar

До чернівчанина

15 жовтня 2015 13:46