Частину отриманої від держави землі в Рукшинській ОТГ вже передали в оренду фермерам, а частину віддадуть воїнам АТО

Частину отриманої від держави землі в Рукшинській ОТГ вже передали в оренду фермерам, а частину віддадуть воїнам АТО

26.04.2018, 23:12

Про це на па презентації інвестиційного паспорту Рукшинської громади, яка активно розвивається і є одним із лідерів децентралізації, розповів її голова Олег Горбатюк. 

"Розробка інвестиційного паспорту – це тільки початок. Його треба ще доповнити і ми над цим працюємо, - каже Олег Горбатюк, голова Рукшинської ОТГ, - Нещодавно нам передали з Держгеокадастру 150 га землі. Частину вже взяли в оренду фермери, а частину дамо воїнам АТО".

За словами голови, цього року вони розроблять генеральний план громади, який доповнять новими територіями. "Інвестор, який схоче взяти землю в оренду, вже не буде стикатиметься з труднощами: можна тут працювати чи ні. Ми надамо йому прозору інформацію про громаду: що можна зробити, чим ми займаємось, як заробляємо та чим живуть люди. Вже буде відомо, як йому розвивати свій бізнес".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гостюк з Бурбаком представили ініціативу щодо розробки інвестиційних паспортів об’єднаних територіальних громад

Максим Бурбак запевнив громаду Рукшинської ОТГ у повній та всебічній підтримці її ініціатив та голови Олега Горбатюка

Нагадаємо, під час сходу громадян 31 березня 2018 року, голова Рукшинськоі ОТГ Олег Горбатюк спільно з керівником Держгеокадастру в Чернівецькій області Юрієм Ватаманюком підписали наказ про передачу 158 га земель сільгосппризначення за межами населеного пункту у комунальну власність об‘єднаної громади.

Джерело: molbuk.ua

1