Частина кандидатів у склад виконкому після депутатського демаршу втратила бажання працювати в цій сфері

Частина кандидатів у склад виконкому після депутатського демаршу втратила бажання працювати в цій сфері

22.02.2016, 21:44

Рішення щодо персонального складу виконавчого комітету Чернівецької міської ради ухвалюватимуть не раніше березня. На лютневій сесії це питання не розглядатимуть, оскільки із кандидатами до складу виконкому потрібно провести консультації.

За словами міського голови Чернівців Олексія Каспрука, кандидати до складу виконкому втратили цікавість і бажання працювати у цій сфері. Бо побачили, що робота в сесійній залі відбувається не зовсім адекватно.

Мер зазначив, аби депутати затвердили склад виконкому, потрібні консультації із власне кандидатами на ці посади, депутатськими фракціями.

Оскільки депутати не бачать нічого поганого в тому, що наразі при міській раді працює виконком у старому складі, поспішати не потрібно.

«Скажу чесно, трохи випав з переговорному процесу. Тому на чергову сесію не виносив питання про затвердження складу Виконавчого комітету, тому що не зміг провести консультації з людьми. Адже деякі з тих кандидатур, які були подані мною до складу, після минулої сесії втратили бажання чи ентузіазм працювати в даній сфері, бо побачили, що не зовсім адекватно йде робота. Тому треба зустрітися і з кандидатами, і з фракціями», - повідомив мер.

Нагадаємо, 28 січня депутати провалили голосування за персональний склад виконавчого комітету Чернівецької міськради. 

Джерело: vidido.ua

 
1


КОМЕНТАРІ (1)

Старий виконком! А навіщо тоді "нові" депутати? І мер старий - Каспрук = клон Федорука. Може щось зміниться коли Яцека відправлять сушити сухарі...

avatar

Міхо

22 лютого 2016 21:51