«Час» пропонує всім державним службовцям, які є депутатами райрад, що виступили проти  закону України про освіту, подати добровільно у відставку

«Час» пропонує всім державним службовцям, які є депутатами райрад, що виступили проти закону України про освіту, подати добровільно у відставку

28.09.2017, 14:12

«Закон про освіту» на теренах Буковини, ніби лакмусовий папірець проявив, хто з ким і проти кого. Він провів межу між тими, хто за Україну і тими, хто проти неї. 

Про нюанси мова не ведеться. Закон можна і треба удосконалювати, доробляти. Але суть його - це захист Української держави, її мови та нації.

Звісно, що кожна держава-сусідка має свої інтереси у нас. Саме тоді, коли ми трохи ослабли, бо ведемо вже 4-й рік війну з Росією. Тому й Угорщина, й Румунія не проти хоч трохи поживитися з наших тимчасових проблем.

Вони для цього тепер обрали мову та освіту. Зрозуміло, що це роблять чужі держави. Але коли громадяни України стають на бік інших, а не своєї рідної держави, тоді потрібні більш рішучі методи щодо тих, хто хоче розхитати човен Незалежності.

На території Буковини перший камінь у спину Україні кинули депутати обласної ради. Зокрема, член  фракції ВО «Батьківщина» Степан Мітрік, директор Красноїльської гімназії. Він недавно звернувся до голови облради Івана Мунтяна, аби той вніс до порядку денного найближчої сесії звернення до Президента та ВРУ з приводу Закону про освіту. Своє звернення депутат написав на фірмовому бланку ВО «Батьківщина» і висловив його нібито від всіх депутатів та членів виконкомів Сторожинецького, Глибоцького, Герцаївського, Новоселицького та Хотинського районів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Глибоцької, Герцаївської і Новоселицької райрад виступили проти "мовної статті" Закону України "Про освіту"

Згодом саме у цих районах (окрім Хотинського та Сторожинецького) депутати виступили з подібними зверненнями.

Народний депутат України Григорій Тіміш обирався саме на території цих районів. І він першим подав негативний приклад боротьби проти Закону про освіту.

Але Президент Закон підписав. І тим підтвердив свою державницьку позицію.

А що ж підписанти? Багато з них - державні службовці, яких Президент призначив на посади, аби вони берегли інтереси України. Натомість вони подалися захищати чужі нам інтереси. 

Невже вони досі на посадах? Виходить, що Україна з кишень усіх громадян-платників податків їм платить, а вони відстоюють інтереси Росії, Румунії, Угорщини… У якій ще країні світу є таке?! Ні у якій!!!

Тому редакція газети «Час» пропонує всім державним службовцям, які є депутатами названих райрад подати добровільно у відставку.
Також разом з ними у відставку повинні піти голови райрад та райдержадміністрацій та їх заступники з гуманітарних питань Новоселицького, Глибоцького та Герцаївського районів.

Якщо вони цього не зроблять найближчим часом, а Президент не прийме їхньої відставки, то громадські організації, ветерани АТО, волонтери, політичні партії повинні висловити їм велику ганьбу і на виборах зробити все для того, аби люди більше не голосували за жодного ренегата з райрад та райдержадміністрацій районів, які виступили проти закону України про освіту.

Джерело: http://www.chas.cv.ua/41493-zradnikv-na-palyu-hto-z-kim-proti-kogo-na-bukovin.html

1