Бурбаку здалося, що обласній і міській прокуратурам, нардепам з групи Оксани Продан справа Білика до лампочки (+ВІДЕО)

Бурбаку здалося, що обласній і міській прокуратурам, нардепам з групи Оксани Продан справа Білика до лампочки (+ВІДЕО)

14.12.2016, 17:12

Депутат Чернівецької міськради Ростислав Білик, якого підозрюють у скупці виборців на виборах, "ліпить із себе політичну жертву".

Про це сьогодні на конференції "Виборчі злочини та відповідальність: виклики та можливі рішення" у Києві заявив народний депутат Максим Бурбак, звертаючись до заступника генерального прокурора України Дмитра Сторожука.

Народний депутат України Максим Бурбак поділився деякими враженнями від участі у конференціїПро це він написав на своїй сторінці у ФБ. 

- Слухаючи доповідачів на конференції, присвяченій темі виборчих злочинів та відповідальності, закріплюється остаточна думка, місцеві вибори - це інструмент захоплення влади. В Чернівцях вибори на одній виборчій дільниці фальсифікувались впродовж кількох років одними і тими ж організаторами і замовниками. Лише в 2015 році завдячуючи оперативній реакції ГО Опора і Нацполіції вдалось затримати виконавців. Але засудили лише виконавців, а організатор - Ростислав Білик досі на волі і ліпить з себе політичну жертву. Яка при цьому позиція обласної прокуратури, прокуратури міста Чернівці? Мені також цікава позиція народних депутатів міжфракційного об'єднання Буковина під керівництвом Оксани Продан. Чи лише одному Бурбаку важливо, щоб справедливість була доведена і щоб винуватці у фальсифікації були притягнути до відповідальності?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справи фальсифікаторів виборів Папієва і Білика обговорять на міжнародній конференції

1


КОМЕНТАРІ (7)

Лоб все уже, щеки все шире...бухает?

avatar

14 грудня 2016 15:28

Бурбак, поверни місту і громаді 400 мільйонів гривень!!!
А також поверни людям прихватизовану дорогу біля Добробуту!!!
І ще, досить вирубувати Карпатські ліси!!!

avatar

Людмила Дудченко

14 грудня 2016 17:20

Білик - це єдиний депутат міськради, який не боїться говорити про оборудки і афери Бурбака з ринком Добробут і все що навколо нього робиться. Білик молодець! З його подачі депутати своїм рішенням таки заставили Бурбака повернути 400 мільойнів гривень до міського бюджету.

avatar

Революціонер

14 грудня 2016 17:24

Але Максим Юрійович не спішить повертати гроші місту!)))

avatar

Людмила Дудченко

14 грудня 2016 17:25

Быдло красномордое алкаш задроченый.

avatar

14 грудня 2016 19:08

Интеллектом не изуродован.

avatar

14 грудня 2016 20:29

Якщо здалося, то нехай хреститься)))

avatar

Людмила Дудченко

14 грудня 2016 23:11