Бурбак звернувся до лідерів громадської думки, бізнесменів, всіх громадян

Бурбак звернувся до лідерів громадської думки, бізнесменів, всіх громадян

16.03.2017, 16:06

Під час перерви у роботі Верховної Ради України голова фракції «Народний Фронт», народний депутат України Максим Бурбак активно працював на своєму виборчому окрузі: приймав громадян, спілкувався з буковинцями.  В інтерв’ю парламентар поділився власним баченням актуальних проблем міста і області. 

- Маєте рецепт, як подолати руїну, про яку говорили на початку? 

- Звертаюся до всіх тверезо мислячих городян, до мешканців Чернівців, до лідерів громадської думки. Звертаюся до людей бізнесу, яким теж набридла ця руїна. Безвідповідальні політикани обіцяють їм якісь незаконні речі, а потім підприємці стають заручниками їхніх політичних ігор. Давайте всі об’єднаємося! Не бажаєте гуртуватися навколо мене, об’єднайтеся навколо тієї фігури, яка буде уособлювати захист чернівчан від цього свавілля. Можливо, це буде мер, лідер громадської думки. А на майбутніх виборах заведіть до Чернівецької міської ради, рад усіх рівнів порядних, відповідальних  депутатів, які будуть перейматися містом, проблемами громад, а не політиканством. Готовий особисто допомагати такій більшості. Або ми це зрозуміємо, одержимо шанс на одужання, місто почне розвиватися, або продовження руїни.  Треба думати, який ти слід залишиш в історії.

ПОВНИЙ ТЕКСТ ІНТЕРВ'Ю ЧИТАЙТЕ ТУТ: Максим Бурбак: «Треба думати, який слід залишиш в історії»

1


КОМЕНТАРІ (5)

У Бурбака така риторика, наче він знаходиться в опозиції до влади, наче не він керує містом і дає вказівки ручному Каспруку... Смішно до нємагу!)))

avatar

Людмила Дудченко

16 березня 2017 14:13

Яку ж треба мати зневагу до людей, щоб нести таку ахінею?? Це ж вовк в овечій шкірі. Невже він вірить, що хтось повірить в його щирість?

avatar

Юрій

16 березня 2017 14:28

дебіл дебілОм а що ви від нього чекаєте?

avatar

Хаха

16 березня 2017 19:05

Прочитв - нормальне інтерв"ю. А то що недобитих регіоналів від Бурбака тіпає і усюди він їм вбачається - респект, значить дістає цю кодлу конкретно.

avatar

Кирило

16 березня 2017 20:09

avatar

Анатолій Білоткач

17 березня 2017 09:02