Бурбак звернувся до Грицака, щоб СБУ перевірила секретаря Чернівецької міськради Василя Продана

Бурбак звернувся до Грицака, щоб СБУ перевірила секретаря Чернівецької міськради Василя Продана

22.06.2018, 13:53

Народний депутат України Максим Бурбак звернувся із депутатським запитом до Голови СБУ перевірити   факт відмови секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана підписувати документ про допуск до державної таємниці та відповідним чином відреагувати.

- Типова та показова ситуація для Чернівецької міськради. Секретар ради Василь Продан відмовляється підписувати документ про допуск до державної таємниці. Думаю, в цій ситуації він чесний (чи не вперше). Бо знає, якщо він сяде на місце мера Чернівців (його сенс політичного життя), то точно буде розголошувати ті державні таємниці, до яких матиме доступ. Найперше, своєму ляльководу в Австрії. Тому, звернувся із депутатським запитом до Голови СБУ перевірити цей факт та відповідним чином відреагувати.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Продан - зімбабвійський шпигун! Він хоче знести Ратушу та посадити там пальми! Коли він показав меру середній палець - то був таємний знак резиденту. Замість "Марічки" з вежі будть грати "Мамбу". Місто у небезпеці. Гуртуємось біля буудіництва на вул.28 Червня. До речі - чи варто цю назву декомунізувати?

avatar

Zorro

22 червня 2018 14:19

Варто Бурбака каструвати!

avatar

Петро

22 червня 2018 15:08

До Бурбака!

Ти хоча б читав те, що підписуєш юрист х...в. Мати право доступу до таємниць це не значить обовязок. 

Продан правильно поступив. що відмовивя підписувати різну  х...ю.  Він просто нехоче попасти в залежність до таких як ти "щирих" патріотів що купили громадянство в Англії.

Я як громадянин України і житель міста Чернівці вимагаю від голови служби безпеки України перевірити інформацію опубліковану засобами масової інформації про те, що депутат ВР України Бурбак придбав і має нерухомість у Лондоні там же проживає його сімя із дітьми. В декларації ця інформація відсутня. Не виключено подвійне громадянство Бурбака.

avatar

Петро

22 червня 2018 19:16