Бурбак запитав Максим'юка, коли той був щирий: голосуючи за усунення Федорука, чи тепер, заявляючи про війну кланів?

Бурбак запитав Максим'юка, коли той був щирий: голосуючи за усунення Федорука, чи тепер, заявляючи про війну кланів?

30.07.2020, 14:04

Політичний діяч Максим Бурбак в інтерв’ю назвав прізвища ключових гравців чернівецької політики.

Далі переходимо до наших колег по коаліції  у минулому скликанні – до фракції «БПП». Денис Затірка підтримує партійну лінію БПП. Хочу нагадати, що у 2015 році для того, щоб патріотичні сили проукраїнські не займалися взаємопоборюванням, «Народний фронт» не йшов на вибори і ми об`єдналися з БПП задля того, щоб у Верховній раді була представлена потужна коаліція. Ми вирішили, що БПП йде, а ми підсилимо найкращими кадрами їхню фракцію. І так було зроблено, – 50 % фракції  БПП у Чернівецькій міській раді – це представники «Народного фронту». Андрій Кавуля – це мій колега, Сергій Греков

– Тобто, Андрій Кавуля – це із Вашого «клану»?

– Це опоненти кажуть «клан». Це мої однопартійці. Сергій Греков і Андрій Романчишин були членами партії «Фронт Змін» і депутатами Шевченківської районної ради. Андрій Кавуля, як депутат міської ради  входив у фракцію «ФЗ», яку з 2010 по 2015 рік у ЧМР очолював Олексій Павлович Каспрук. Це історія, і я ніколи не зраджував своїх колег і побратимів; ми однодумці. Але вони завжди дотримувалися партійної дисципліни, фракційної дисципліни.

Чесно, зараз пан Максим’юк там ненайгірший, керує нормально. Василь Сидорович – керівник фракції БПП, і зараз – осередку політичної партії «ЄС». Вже розпочали виборчий процес, розумію. Але, в мене трохи довша пам’ять, ніж у деяких людей. Я пам`ятаю, як він голосував за усунення від виконання обов’язків міського голови Миколу Трохимовича Федорука. Це теж правда. Так от, коли він був щирий – тоді чи зараз, чи просто на хвилі підняття рейтингу треба ще підсилити, розказувати про клани, сфери впливу? Це вже на його совісті. 

Віктор Савчук і Володимир  Сєхов –  Блок Петра Порошенка, але це група Олега Охотського. Не забуваймо, що є в нас такі хлопці. Ромео Титусович Скрипа – це БПП.

Джерело: http://bukovyna.com.ua/

 

 

1