Бурбак заплатить за світло й тепло для буковинців, які з 24 січня приходили в забарикадовану ОДА

Бурбак заплатить за світло й тепло для буковинців, які з 24 січня приходили в забарикадовану ОДА

07.02.2014, 22:31

Про це народний депутат України Максим Бурбак повідомив сьогодні під час прес-конференції. Він також заявив, що обов'язко відшкодує перевитрати за тепло і електроенергію станом на 15.00 6 лютого в Чернівецькій ОДА, куди чернівчани з 24 січня приходили на прийом до депутатів. 

Щодо ремонту вхідних дверей, то Максим Бурбак також підвердив:

- Від своєї обіцянки я не відмовляюся - вхідні двері будуть відреставровані за наш кошт!

Як повідомила прес-служба ЧОДА, сьогодні, 7 лютого, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв телефоном спілкувався із Надзвичайним і Повноважним Послом Австрійської Республіки в Україні Вольфом Дітріхом Хаймом.  Михайло Папієв заручився підтримкою австрійської сторони та особисто пана Хайма у вирішенні питання реконструкції вхідних дверей колишнього Палацу юстиції, які були зруйновані 24 січня під час штурму будинку обласної ради. Австрійський посол пообіцяв надати висококваліфікованого фахівця, під наглядом якого здійснюватиметься відновлення автентичних елементів колишнього Палацу юстиції. «Повернення історичного зовнішнього вигляду цієї будівлі є принциповим питанням. Особисто для мене, як людини, яка закохана у столицю Буковини, так і для тисяч європейців, які знають та шанують Чернівці», - сказав Вольф Дітріх Хайм. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Добре було б , якби Бурбак виконав свою обіцянку і відшкодував членам комісії  гроші за час роботи на парламентських виборах 2012 року

avatar

Активіст на виборах

08 лютого 2014 10:01