Бурбак закликає коаліцію внести пропозиції щодо кадрових перестановок у Кабміні

Бурбак закликає коаліцію внести пропозиції щодо кадрових перестановок у Кабміні

04.11.2015, 18:09

"Нам треба, щоб коаліція, яка б обирала уряд і яка відповідальна за дії уряду, вона має право заповнювати вакантні посади", - заявив Бурбак

"Народний фронт" закликає коаліцію внести пропозиції щодо кадрових перестановок у Кабміні. Про це в коментарі кореспонденту телеканалу "112 Україна" заявив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

 "Щодо заяв Яценюка, треба повернутися на місяць тому, коли обговорювалося питання про те, коли будуть нові призначення і коли був лист від Яценюка до глав кожної фракції, де було вказано, щоб ми направляли свої пропозиції на заповнення вакантної посади. Нам треба, щоб коаліція, яка б обирала уряд і яка відповідальна за дії уряду, вона має право заповнювати вакантні посади. Тому звертаюся до колег, що необхідно вносити всі пропозиції", - заявив Бурбак.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк анонсував кадрові перестановки, які найближчим часом відбудуться в українському уряді. Яценюк визнав, що "були допущені помилки", проте пообіцяв виправити їх з новими людьми, які прийдуть у кабінет".

Так, прем'єр заявив, що протягом двох тижнів будуть звільнені міністри енергетики (Володимир Демчишин), охорони здоров'я (Олександр Квіташвілі) й освіти (Сергій Квіт). Також Яценюк анонсував введення посади віце-прем'єр-міністра з питань європейської інтеграції. Однак ці кадрові перестановки поки не узгоджені з президентом України Петром Порошенком.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Блядєй треба міняти а не ліжка

avatar

05 листопада 2015 13:26