Бурбак з Каспруком домовлялися в Бухаресті про тролейбуси для Чернівців

Бурбак з Каспруком домовлялися в Бухаресті про тролейбуси для Чернівців

23.01.2016, 15:58

Мер Чернівців Олексій Каспрук та народний депутат Максим Бурбак відвідали Бухарест, де провели зустріч з керівництвом столиці Румунії щодо передачі нашому місту тролейбусів.

Про це на у ФБ написав М.Бурбак:

"Черговий візит до Бухаресту, Румунія. Дуже насичена програма. Хотів би відзначити дві зустрічі. Разом з Чернівецьким міським головою Олексієм Каспруком зустрілись з його колегою паном Іоан-Ражван Сава Primar General Municipiul Bucuresti (міський голова Бухаресту). Обговорили питання Чернівецького комунального електротранспорту та заходи із енергозбереження та підвищення енергоефективності. Домовились наступного місяця направити робочу групу з Чернівців для практичного опрацювання питання передачі електротанспорту від Бухаресту Чернівцям.

Наступна зустріч відбулась з Генеральним директором Національної агенції фіскальної адміністрації Клаудіу Арделяну. Детально обговорили питання розбудови міжнародних пунктів пропуску на кордоні України та Румунії в межах Чернівецької області. Дійшли спільної позиції по пункту пропуску "Дяківці" та перспективам розбудови прикордонної інфраструктури, що дасть можливість суттєво поліпшити соціально-економічну ситуацію в Герцаївському районі Чернівецької області та Ботошанському повіті Румунії. Завдяки допомозі наших колег з Євросоюзу зможемо на більш якісному рівні впроваджувати Міжурядову Угоду про малий прикордонний рух між нашими державами, підписану прем'єрам-міністрами Арсенієм Яценюком та Віктором Понта.

Окрема подяка Надзвичайному та Повноважному послу України в Румунії Теофілу Бауеру за організацію та супровід цих надзвичайно важливих зустрічей. Наступного тижня поінформую колег з парламентської Групи дружби про досягнуті домовленості та наступні кроки".

1


КОМЕНТАРІ (2)

беушний металобрухт за  гроші великі , а відкати добротні

ГАНЬБА!

avatar

буковинці

23 січня 2016 14:25

Якщо знаєш, то напиши, за які такі великі кошти купуються тролейбуси та в якому вони стані ? Пі...ть не мішки тягати. А краще щоб риги місто запропонували щось краще - чи слабо ?

avatar

Ригівському буковинцю

23 січня 2016 20:26