Бурбак з Федоруком попрацюють, щоб уряд виділив всю необхідну суму на добудову перинатального центру у  Чернівцях

Бурбак з Федоруком попрацюють, щоб уряд виділив всю необхідну суму на добудову перинатального центру у Чернівцях

20.10.2016, 21:58

Парламент сьогодні підтримав висновок бюджетного комітету по проекту Державного бюджету України на 2017-й рік. Було подано 1167 поправок, деякі враховані або відхилені. 

Нашу поправку з моїм колегою Миколою Федоруком враховано частково, - повідомив народний депутат України Максим Бурбак. - Пропонується передбачити субвенцію з державного бюджету у сумі 45 млн гривень на добудову багатостраждального перинатального центру у м. Чернівці. Попрацюємо разом, щоб все ж таки виділили потрібних 85 млн гривень. Паралельно тримаємо під контролем розслідування багатомільйонних зловживань при його реконструкції. P. S. Хтось багато говорить, а хтось просто робить. Ну, ви знаєте ...

Тим часом, депутати обєднання «Буковина» наполягають на тому, щоб у бюджеті-2017 утримання та ремонт дороги «Житомир – Чернівці» йшло окремим рядком.

Депутати з міжфракційного об’єднання «Буковина» підтримали поправку до проекту бюджету на 2016 рік, яка передбачає окрему згадку про ремонт та утримання дороги «Житомир – Чернівці».

На думку нардепів, це дасть можливість провести капітальне оновлення дороги. Внаслідок цього значно поліпшиться транспортне сполучення Чернівецької області з Житомиром та Києвом.

Зазначимо, нещодавно на дорозі H-3 «Житомир – Чернівці» розпочався поточний ремонт. Наразі рух транзитного транспорту на автошляху закрито. Загальна протяжність дороги складає 335 км.

Загалом, за останніх півтора роки Буковина додатково отримала на ремонт автошляхів понад 250 млн. грн.

1