Бурбак: Юридично коаліція жива і коаліція буде працювати далі (+відео)

Бурбак: Юридично коаліція жива і коаліція буде працювати далі (+відео)

17.02.2016, 14:13

"Я ще раз звертаюся до членів коаліції об'єднатися навколо державних процесів і реформ в Україні", - заявили в "Народній фронт".

Юридично коаліція жива і коаліція буде працювати далі. Про це заявив журналістам у кулуарах Ради голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

 "Вчора був зірваний план з дестабілізації ситуації в Україні і призначення позачергових парламентських виборів, тепер фракція "Батьківщина" вирішила йти іншим шляхом - розвалом коаліції. Я ще раз звертаюся до членів коаліції об'єднатися навколо державних процесів і реформ в Україні, і всі свої політичні інтриги залишити позаду... Думаю, що виходи фракцій з коаліції, все ж, тоді покаже справжнє обличчя кожної фракції і їх наміри, або працювати на державу, або займатися політиканством і наближенням позачергових виборів", - заявив Бурбак.

Що стосується розвалу коаліції і її подальшої долі Бурбак відповів наступне:

"Поки ми чули заяву лише фракції "Батьківщина".. Коли будуть такі кроки, тоді будемо сідати і говорити, але впевнений, що юридично коаліція жива і коаліція буде працювати далі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здоровий глузд і відповідальність за долю країни перемогли, - Бурбак  

Только 39% предложенных Правительством законопроектов и инициатив были поддержаны в зале ВР, - Бурбак

Вчерашний отчет правительства - это отчет поддержки коалицией своего коалиционного правительства.

Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом заявил с парламентской трибуны председатель фракции "Народный фронт" Максим Бурбак.

"Вчера мы прошли экзамен ответственности. Но отчет правительства - это и отчет поддержки коалицией своего коалиционного правительства. Давайте обратимся к фактам: только 39% предложенных Правительством законопроектов и инициатив были поддержаны в этом зале. Нам надо иногда тоже смотреть в зеркало", - подчеркнул Бурбак. Председатель фракции "Народного фронта" обратился к фракциям коалиции с призывом объединиться и продолжать работать над планом, который был предложен правительством на 2016 год.

"На прошлой неделе Правительство утвердило программу действий на 2016 год. Там 379 решений, которые нужно поддерживать в сессионном зале. Нам надо сейчас объединиться и работать, чтобы доллар не рос, чтобы продолжить сотрудничество с МВФ, чтобы выполнить главную задачу - ввести безвизовый режим для наших граждан. Встречаемся вместе и строим наше европейское государство Украина. Хватит демагогии ", - резюмировал Максим Бурбак.
 
Нагадаємо, сьогодні "Батьківщина" заявила про вихід з коаліції  після того, як Рада вчора не змогла відправити у відставку Кабмін.

Зазначимо, коаліція "Європейська Україна" спочатку включала 5 фракцій і мала конституційну більшість. Таким чином, зараз коаліція включає БПП, "Народний фронт" і "Самопоміч". Відзначимо, раніше сьогодні про вихід з коаліції заявили нардепи Каплін та Сугоняко. З урахуванням цього, в коаліції залишається 241 депутат при виході "Самопомочи" – залишиться 215.

Таким чином, якщо не вступить в коаліцію "Воля народу" або "Відродження", коаліція розпадеться, що означає дострокові вибори у ВР.

Источник:http://censor.net.ua/n374755
 
1


КОМЕНТАРІ (1)

Бурбак, ти і вся ваша ОПГ на чолі з ганчіркою кулявлоб нікчемні і цинічні ненажери. Ви звичайні дрібні шахраї, які готові у дитини чи старої хворої людини відібрати останню копійку і більше всього боітесь перевиборів, тому що люди будуть мати можливість плюнути у ваші бестижі очі за те що ви зрадили живим і мертвим українцям, за всю свою злодійську двохрічну діяльність

avatar

ДІСТАЛО !!!

17 лютого 2016 22:19