Бурбак вимагає, аби його критики прозвітували, що зробили для громад і скільки земель привласнили для своїх агрохолдингів

Бурбак вимагає, аби його критики прозвітували, що зробили для громад і скільки земель привласнили для своїх агрохолдингів

19.06.2019, 11:07

Попри численні закиди противників реформи з децентралізації влади в України ми впевнено її впроваджуємо та продовжуємо підтримувати об’єднані територіальні громади.

Про це повідомив народний депутат України Максим Бурбак

Сьогодні Новодністровська, Заставнівська та Ставчанська ОТГ додатково отримали у власність землі сільгосппризначення за межами населених пунктів. Новодністровськ отримав 30 га, Заставна 100 га, Ставчани 88 га. Загалом ще сім ОТГ регіону отримають землі у свою власність загальною площею понад 1230 га. До речі, завдяки децентралізації лише минулого року ми передали понад 7,5 тисяч га земель об’єднаним громадам Чернівецької області. Це і додатковий ресурс, і надходження до бюджетів.

А всі критики нехай прозвітують, що зробили вони для громад і скільки земель привласнили для своїх агрохолдингів.

Далі буде!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак з тих, хто дає людям вудку

Чому Бурбаку аплодують і за що очорнюють одночасно? (ОНОВЛЕНО)

1


КОМЕНТАРІ (4)

Нехай Бурбак сам прозвітує, скільки вирубав та відвіз до Румунії лісу, скільки переправив фурами до Румунії   контрафактних цигарок, скільки вкрав з бюджету грошей на контрабанді турецького товару разом з Салогором. Оце буде достойний звіт кандидата в народні депутати...

avatar

Віра і правда

19 червня 2019 20:44

Найгучніше опоненти кричать, нібито Бурбак вирубує ліс. Про замовність звинувачень  свідчить вже те, що чергове загострення збіглося акурат з початком виборчої кампанії до парламенту. За відсутності будь-яких доказів – кримінальних справ, у хід пішли старі фотографії і відео з ешелонами лісу на чернівецькому вокзалі. Нікому немає діла до того, що це фотографії дво-, якщо не трирічної давнини,  ліс у тих вагонах не буковинський, а з усієї України, Білорусі і навіть Росії. Згідно з митними документами, заледве кілька відсотків того лісу були з Карпат. Фахівці добре це знали, бо сплутати сосни з київського Полісся з буковинськими ялицями і смереками складно. У 27-ми вагонах, які вибірково, на вимогу активістів ГО «Стоп корупції» зупинили і переоглянули на кордоні, не було контрабанди. І, нарешті, вишенька на торті, щоправда не "Roshen": навіть ту нечисленну кількість буковинського лісу, яку дровами експортували за кордон, везуть не через залізничну станцію Чернівці, а через Глибоку. Тому фотографій з ешелонами нібито буковинського лісу у Чернівцях просто не може бути. Але кому потрібна правда? Хіба в цьому мета?

 Бо правда така. Погодження на призначення керівника управління екології Чернівецької ОДА, керівника лісової галузі Чернівецької області Романа Череватого точно не Бурбак підписував. І точно не він, а справедливий український суд, дав можливість цьому чиновнику повернутися назад на робоче місце. Після того, як його звинуватили у спробі дати хабар поліцейським за кришування лісових схем.

Натомість за матеріалами Бурбака про незаконну порубку лісів у прикордонних районах області, які нардеп передав Генеральному прокурору України, його зверненнями до інших правоохоронних органів, прокуратура зареєструвала три кримінальні провадження. Парламентар також звертався до Держприкордонслужби з проханням перевірити прикордонні райони Чернівецької області на наявність незаконних вирубок лісу. Після того, як прокуратура не допомогла, народний депутат Максим Бурбак опублікував фото вирубаних ділянок лісу у Вижницькому НПП і закликав міністра екології і природних ресурсів України дати цьому оцінку.  Гучні обшуки у лісгоспах краю, які провели представники прокуратури та СБУ, жодного разу не вказали на причетність до оборудок у лісі народного депутата чи членів його команди. 

І таких прикладів – безліч. Досить політику порушити питання про збудовані за державні, громадські, особисті кошти людей газогони - про такі розподільчі мережі, на які мешканці скидувалися по 500 доларів,  Бурбаку розповідають у всіх селах, якими, чомусь, безроздільно користується приватна компанія, яку пов’язують з одіозним олігархом, як у пов’язаних із ним особисто та його олігархічних союзників ЗМІ з’являється чергова замовна "чорнуха" про Бурбака. Без фактів, посилань на джерела… Натомість суцільні здогадки, чутки, плітки від одіозних спікерів, часто з кримінальним минулим.  

avatar

Грошей на брехню про Бурбака не шкодують!

20 червня 2019 00:31

Вам нагадати, хто такий Слон (Єремійчук Олександр)? Вам нагадати, чим він займається останніх чотири роки , чий друг дитинства він є, що говорив про нього сам Бурбак? Вам нагадати, хто такий Кушнір, скільки років він займається КОНТРАБАНДОЮ на наших кордонах, якими вони стали друзями за останні чотири роки на ниві контрабанди? Вам нагадати, хто такий Салогор , скільки було корупційних скандалів з цим горе-митником,  чи не він був помічником у Бурбака, чи не Бурбак лобіював Салогора на посаду начальника митниці у Чернівцях, чи не у бурбаковому приміщенні знаходиться митниця, чи не Бурбаку платиться аренда за це приміщення???  Поговоримо ще про щось ?

avatar

Віра і правда

20 червня 2019 06:29

"Виходить дуже цікаво: ліс рубають вони, примарні ешелони везуть, а відповідати за це повинен чомусь Бурбак. Хтось щось тишком робить, а відповідальність переводить на інших. Шановні колеги, я не палю. І вважаю, що цигарки – це зло. Це моя життєва позиція. Але знову ж таки хтось, добре відомо хто, найголосніше кричить: «Бурбак». І тут я теж докопаюся до правди! Мені набридло бути відбувайлом за чужі махінації. Давайте нарешті всі довідаємося правду, що коїться в лісі. Мені це теж  дуже цікаво!" - сказав Максим Бурбак.  

Джерело: http://buknews.com.ua/page/maksym-burbak-davaite-nareshti-dovidaiemosia-pravdu-shcho-koitsia-v-lisi.html

avatar

Давайте, нарешті, довідаємося правду

20 червня 2019 09:11