Бурбак:  Коли у сесійній залі міської ради запахло 'мертвими президентами', деякі депутати  перебігли на бік «Рідного міста»

Бурбак: Коли у сесійній залі міської ради запахло "мертвими президентами", деякі депутати перебігли на бік «Рідного міста»

17.08.2016, 02:44

Народний депутат України Максим Бурбак охарактеризував поточні процеси і перспективи діяльності Чернівецької міської ради.

Своє бачення він оприлюднив під час неформального спілкування з чернівецькими журналістами, - повідомляє www.buknews.com.ua.

- Мені десь закидали, ніби я не дотримав обіцянки про проведення перевиборів, - сказав Максим Бурбак. -  По-перше, я ніколи не обіцяв, що вони будуть проведені. Я казав, якщо  Чернівецька міська рада буде порушувати чинне законодавство, то у парламенту з’являться підстави розглянути питання про її достроковий розпуск. Строго у відповідності до чинного законодавства.  Це повноваження Верховної Ради України. Перше порушення, про що існує рішення суду, вже було. Залишилося друге… Я думаю, що у Чернівцях вибори будуть. І досить швидко.

- Те, що коїться у Чернівецькій міській раді – це просто жах,  неподобство! За мовчазної згоди керівників майже всіх політичних партій, народних депутатів України  у Чернівецькій області відбувається реванш регіоналів.  Останнє свідчення – голосування за шкурняк Романюка. Вважаю, що це плювок в обличчя усім, хто у січні 2014 року стояв під стінами чернівецької ОДА, коли ми відновлювали там місцеве самоврядування.  Забрати у міста від трьох до вісімнадцяти мільйонів гривень – це ціна земельного питання Романюка. Такі речі за просто так робляться?

- Зайшовши нещодавно до Чернівецької міської ради я відчув ледь вловимий запах свіжонадрукованих доларів. Я відчув цей запах, і одразу згадав, що там так  пахло у 2011, 2012, 2013 роках… Це ті роки, коли на пульті самозванця у кріслі міського голови  була кнопка з прізвищем Василя Продана, без згоди якого нічого не відбувалося. Головою земельної комісії тоді був Редько, тепер Бешлей… Я знову відчув, що до міської ради почали заносити «шкурнячки».

- Після цього голосування стало зрозуміло, хто є ху. Білик – відсутній. Цікаво, де Білик? Долати вето міського голови Чернівців, яке він наклав на рішення щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вулиці Руській підприємству "НОРД-Сервіс", відмовились депутати фракції "БПП "Солідарність". Зокрема, "проти" проголосували депутати Сергій Греков, Андрій Кавуля, Василь Осачук. Знаю цих людей особисто.  Утримався міський голова Олексій Каспрук і депутат Віктор Савчук (Солідарність). Василь Максимюк, Ромео Скрипа, Андрій Романчишин, Володимир Сєхов (БПП Солідарність), Віталій Матвієнко, Олександр Ставчанський  (Самопоміч), Ярослав Петришин (Народний контроль) відсутні. Якимчук Наталія Іванівна відсутня під час голосування. Тобто у залі була. Всі інші 29 депутатів проголосували за подолання вето.

- Тобто у міській раді є прорегіональна більшість, до складу якої входять фракції «Рідне місто» - колишні регіонали, тушки «Батьківщиин», «Нашої України», фракції «Свободи», «Самопомочі», «Народного контролю» і   «Батьківщини».

- «Народний контроль», напевно, образився. Два з половиною роки пан Добродомов не вилазив з кожного ящика і розказував про «злочини» Яценюка, а в Чернівцях -  Бурбака. При тому, що жодного звернення до Національного антикорупційного бюро України, спецпрокуратури, інших правоохоронних органів не було. Чому його однопартійці з молодої демократичної політичної сили тоді нас не засуджували? А тепер: ой,  зачепили лідера. Я розумію, що вони захищають лідера. Але робити це потрібно аргументовано. Проросійські журналісти, які формували політику новин найбільшого українського телеканалу «Інтер», написали, що посадили у парламент декілька депутатів. Зокрема, Добродомова і Капліна. А хто тоді посадив партію «Народний контроль» в стіни Чернівецької міської ради, якщо вона голосує тепер з регіоналами? Відповіді на це питання немає. Жодної заяви від обласного керівництва партії щодо цього голосування немає. Значить це політичних прожект, до якого набрали звичайних заробітчан. Поки їм було зручно з Каспруком, вони  показували одну позицію. А коли у сесійній залі міської ради запахло "мертвими президентами", вони  одразу перебігли до «Рідного міста». Такі реалії.

- Тепер мер усіх знає в обличчя, знає, хто  його на словах нібито підтримує, тримаючи при цьому дулю в кишені. Від цього однозначно виграє місто. Тому що таким чином ми загартовуємо нашого майбутнього мера. Впевнений на 100 відсотків, що наступним мером Чернівців знову буде Каспрук. Вся ця депутатська протидія йому тільки на користь, тому що через неї він змушений ще краще працювати. А я зі свого боку завжди готовий підставити йому плече підтримки, - запевнив Максим Бурбак.   

1


КОМЕНТАРІ (4)

Який цей максим жалюгідний.

avatar

17 серпня 2016 00:39

Все помнят как банда Бурбака з Пишним ломали двери в ОДА. Как шугали губернатора Папиева проплаченные Бурбаками отморозки. Все есть в ютубе и никто этого не забыл. Прошло время.Каждый получил чего хотел. Пышный получил Ощадбанк и зарабатывает миллионы на кредитах и курсе бакса. Бурбак получил портфель министра инфрастуктуры и контроль над контрабандой с таможни и продажей карпатского леса. 

Что получили жители нашей области в сухом остатке? Получили нищенские зарплаты и пенсии. Получили яценюковские  платежки за квартиры и цены на лекарства и продукты. Еще получили вырубленные леса, отсутствие перспективы для своих детей и массовую безработицу. 

Кто в этом виноват? Тот, кто нагло врал народу и рвался к корыту  или те, кто развесил уши  и надеясь получить свой кусочек пирога,помогал уничтожить страну? Хотеть не вредно,но "Межигорьев" на всех не хватает. И очень скоро мы станем свидетелями нового "выноса тела". Но выносить в этот раз будут куда жестче. Максим это понимает и потому так сдают у него нервы. Ему страшно, потому что лёгким испугом они в этот раз не закончат. Папиеву повезло - отделался лёгким испугом и унижением только потому, что регионалы не были настолько наглыми и не доводили людей до такой нищеты и  ненависти к себе. А эти перешли через край. И ненависть к ним зашкаливает.

Коммунисты использовали ненависть обнищавшего народа и как это происходило - многие помнят из истории.

Максим только сейчас начинает осознавать как Сеня и Пышный его подставили. В таком раскладе нужен козел отпущения на растерзание голодной толпе. Полезный идиот.

avatar

17 серпня 2016 01:43

 Еще немного и свинья сядет на жесткую диету.Постараемся не дать ей сдрыснуть.

 

avatar

zoo

17 серпня 2016 07:34

Злочинне  угрупування   НФ  подало  заяву  на  зміну  назви  і абріатури.  Тепер  угрупування  ФПН,  "фронт  проти  народу",  відкрив  своє  лице,  не  міняючи  в  керівництві фюрера,  Яценюка.  Программа  групування  не  міняєтся - звести  нанівець  статки  українців,  перетворити  їх  рабами сіоністів.

avatar

Петренко

17 серпня 2016 09:12