Бурбак сподівається, що ініціативу Хотинської РДА щодо детінізації бізнесу підтримають у всіх районах області

Бурбак сподівається, що ініціативу Хотинської РДА щодо детінізації бізнесу підтримають у всіх районах області

25.06.2018, 14:49

Сьогодні, 25.06.2018 року, під головуванням голови районної державної адміністрації Петра Допіряка відбулася робоча нарада з питань розширення податкової бази та збільшення надходжень до місцевих бюджетів. Участь у зібранні взяли народний депутат України Максим Бурбак, заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Іван Матіос, начальник Головного управління Держгеокадастру у Чернівецькій області Юрій Ватаманюк, заступник генерального директора ТзОВ «Дьолер Буковина» Василь Розман, начальник Новоселицької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Чернівецькій області Яна Габовда, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Марцинкевич, керівник апарату райдержадміністрації Олександр Нестор, міський, сільські голови, голови об’єднаних територіальних громад, старости сіл, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та окремих територіальних підрозділів центральних органів влади.

- В Хотинській РДА провели нараду щодо збільшення надходжень до місцевих бюджетів. Ганебна ситуація, коли найбільшим платником податків (окрім фермера який обробляє 600 га) в Рукшині є перукарня. Запрошені податківці, Нацполіція, Держгеокадастр, сільські голови не лише з Хотинського району. Всі зацікавлені в реалізації інфраструктурних проектів, всі звертаються з питанням додаткового фінансування по освітній субвенції та субвенції на охорону здоров’я з державного бюджету. Є такі сільради, які навіють звертаються до райдержадміністрації з питання додаткової допомоги на виплату їм зарплатні. Повідомив всім присутнім свою позицію стосовно повного сприяння детінізації бізнесу, всі повинні платити податки, адже більшість з них - це доходи місцевих бюджетів. Окремо наголосив на неприпустимості тиску правоохоронних органів на бізнес. Фракція Народного фронту підтримала закон «Маски-шоу Стоп»! І ми відстоюватимемо ведення вільного і законного бізнесу. Вважаю, що дуже важливу дискусію започаткували сьогодні в Хотині. Надалі необхідно продовжувати подібні зустрічі в усіх районах області, - поділився враженнями від участі у роботі наради народний депутат України Максим Бурбак. 

В ході наради обговорювалося ряд питань, а саме:

Про аналіз використання земельних площ у розрізі місцевих рад району. Інформував присутніх Віктор Дорош - начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Про перспективи розвитку підприємницької діяльності у сфері заготівлі фруктів на території Хотинського району. Детально зупинився Василь Розман - заступник генерального директора ТзОВ «Дьолер Буковина».

Про порядок сплати платежів до місцевих бюджетів і підприємницької діяльності. Звітувала Яна Габовда - начальник Новоселицької об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Чернівецькій області.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Хотинчани сподіваються що після наступних виборів забудуть  як виглядає Бурбак. Як і його ..... Таня Бринь.

avatar

Нестор

26 червня 2018 10:03