Бурбак розповів про зради Куліша, який здав президентську «Солідарність» на Буковині (оновлено)

Бурбак розповів про зради Куліша, який здав президентську «Солідарність» на Буковині (оновлено)

18.12.2015, 17:58

У Чернівецькій міській та обласній радах створять депутатські групи "Народного Фронту".

Про це в коментарі повідомив народний депутат Максим Бурбак, - повідомляє кореспондент BukNews.

Він заявив, що сьогодні на Раді партії "Народний Фронт" буде розглядатися відповідне питання.

Нардеп заявив, що потреба у створенні нової депутатської групи "НФ" виникла у зв’язку з ситуацією, яка виникла всередині фракції в облраді "БПП "Солідарність", до якої також входять представники "Народного Фронту".

"Скажімо те, що сталося учора в облраді, коли депутати обрали заступниками голови представників РПЛ і "Свободи". Вчорашні результати виборів заступників голови - це персональна відповідальність Куліша (першого заступника голови ОДА та керівника обласної організації "БПП", - ред.) за провал провладної партії у Чернівецькій області на місцевих виборах", - сказав Бурбак.

"Перше – це здача Чернівців на поталу "Рідному місту". Друге – здача своїх же депутатів, які виграли у Чернівцях і не пройшли по списку до облради, бо Куліш не захотів змагатися і відстоювати справедливість результату по дільницям Новоселицького району. Я особисто йому заносив протокол з мокрими печатками наших спостерігачів від "НФ", де було 12 дільниць. Я казав: "Йди в суд і перевіряй достовірність підрахунку голосів". Він цього не зробив. І в нього фракція була у вівторок 22 депутати. А вже у середу після виборів стала 15", - додав народний депутат. Втретє, коли Куліш зрадив, це ситуація щодо підтримки Фищука. Переконаний, що лише шість депутатів з фракції «Солідарності» проголосували за нього. Висновків не зроблено.

Водночас Максим Бурбак повідомив, що він пропонував керівництву "Солідарності" на Буковині створити коаліцію в обласній раді.

"Я півтори години пояснював, що на місці не повинно бути поділу на партії. Тут є тільки одна партія влади, яка виграла вибори. Бо виходить у Києві одна влада, а на Буковині - інша. Тому "Солідарність" повинна бути представлена у президії обласної ради. Заявляв, що перший заступник повинен бути від "Солідарності". І три комісії повинні бути наші. Я пропонував їм створити нормальну коаліцію. Припинити шантаж мілких партій, те, що інколи відбувається у Верховній Раді. Припинити це, сформувати: "Батьківщина", "Солідарність", аграрії… І візьміть ще одну партію... Чотири партії, 38 людей – і ви робите все, що завгодно: дисципліна в залі, приймаєте всі рішення... А зараз кожен бути смикати на себе – 10 партій, і ще й в президії вони стоять... І знову ж таки – було рішення фракції про висунення Івана Шевчука у перші заступники. Знов зрада… Область фактично злили під першого конкурента Петра Олексійовича. Адже знаючи Юлію Тимошенко всі чудово розуміють, що наступною мішенню після повалення уряду стане сам Президент. Сьогодні у Чернівцях вимагають відставки уряду, а за кілька хвилин може з'явитися точно таке саме звернення щодо Президента. Чи це така політика у фракції БПП, чи що?", - сказав М. Бурбак. – Запевняти, що отримати три комісії – це дуже добре – нонсенс. Рішення комісії носить рекомендаційний характер, а рішення приймається сесією.

«Солідарність» чернівецького розливу – це партія кидал, - вважає нардеп. -  Це засвідчують не тільки приклади поведінки лідера цієї партії на обласному рівні і в Чернівцях, але й на місцях. Зокрема, у Сокирянах.  Куліш п’ять разів усіх обдурив, Равлик у Сокирянах також. Козак готовий йти на перевибори. Не хочете – домовляйтеся. Просять мене, допоможіть. А як я можу допомогти? Куліш обіцяв, що Усик буде заступником голови обласної ради. Обдурив в області, дурять в районах. Дешеві кидали з базару, які не хочуть ні за що відповідати.  

"У фракції "Солідарності" є представники "Народного фронту". То я впевнений, що ми будемо створювати депутатську групу "Народного фронту" в Чернівецькій обласній та міській раді. Тому що грати по їхнім брудних правилам ми не будемо, бо на нас теж лежить відповідальність. А в закулісних іграх Куліша я брати участь не буду. Переконаний, що йому десь там підказує також товариш Папієв. Він нікуди не дівся. А крім вусів Папієва торчить також борода Фірташа. Кому треба, щоб тут був бєспрєл, кому треба, щоб тут була невизначеність, щоб гроші впливали на людей і їхні рішення? Папієву! Однопартійці вирішили, що в цьому не братимемо участь. П'ять разів зрадити - це вже потрібно робити висновки", - сказав Бурбак.

Частково використано матеріал molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

 КОМУ ЦЕЙ БРЕД ПОТРІБЕН НАРОД ГОЛОДНИЙ ХОЛОДНИЙ А ВОНИ ЗРОЗУМУ СХОДЯТЬ БО СВИНЯЧІ КОРИТА ПОДІЛИТИ НЕМОЖУТЬ

avatar

петро

18 грудня 2015 16:19

Підступний журналістський прийомчик - видати на-гора увесь поток сознанія бідного Бурбака навіть не правлячи його стилістично, щоб хоч зовні цей бризкіт слиною був схожий на людську здраву мову. А кажуть, що цей сайт у Бурбака на подсосі. вір після цього журналістам!

avatar

поток сознанія

18 грудня 2015 21:30

Схоже що бурбо-федам та яцику таки підкрадається триндець. Так Макс се нервує.

Але таки народ вони здурили - пролізли в "Солідарність", а тепер хочь знов стати фронтовиками при мандатах, яких ніхто не обирав. Політичні шулери.

avatar

Дуся з Урбану

19 грудня 2015 11:23