Бурбак розповів про план розвитку інфраструктури та майбутню роботу в Парламенті (ВІДЕО)

Бурбак розповів про план розвитку інфраструктури та майбутню роботу в Парламенті (ВІДЕО)

13.11.2014, 00:34

Робочі зустрічі, домовленості, планомірна робота, а не пакування валіз для передислокації у Парламент. Така атмосфера панує зараз у кабінеті міністра інфраструктури Максима Бурбака. А ще - побудова планів розвитку галузі, від реалізації яких мала би виграти і Україна, і Буковина.

- Буквально сьогодні мав зустріч із послом Румунії в Україні, з яким обговорили дуже багато, пов’язаного з малим прикордонним рухом. Це і ініціатива Чернівецької облдержадміністрації про курсування потяга через Чернівецьку область з Румунії в напрямку до Угорщини через Ужгород. Це і проект "Євроколія" - з Польщі на Румунію через територію Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької областей, - розповів Максим Бурбак, міністр інфраструктури. Має намір Бурбак підключити відомство і до розбудови автомобільних пунктів пропуску, яких лише в Чернівецькій області відкривається три у рамках малого прикордонного руху. Звісно, плани довгострокові. Але, оскільки вигода для держави від них беззаперечна, міністр переконаний, що, працюючи в Парламенті, зможе чимало зробити для їх втілення. Критику ж на адресу урядової команди, членом якої він є, сприймає як належне і не виправдовується, а пояснює дії Кабміну у нинішніх реаліях.

- Усі гроші, які ми збираємо, вони йдуть у загальний бюджет. І звідти вже йдуть зарплати бюджетникам, які виплачуються в повному обсязі, це пенсії нашим пенсіонерам, всі соціальні виплати, які, незважаючи на тяжкий воєнний стан, Уряд на чолі з Яценюком робить постійно, - наголосив урядовець.

Підсумовуючи, Максим Бурбак натякнув, що, працюючи нардепом, у нього буде більше часу для занурення у проблематику області, і політик не збирається обмежуватись проблемами лише того виборчого округу, від якого і потрапив у Раду. Повне інтерв’ю з міністром інфраструктури можна подивитися на офіційній сторінці "ТВА" в мережі "Youtube".

Джерело: http://www.tva.ua/show/news?id=458430

Фото Андрія Подільського, БукІнфо (с)

1


КОМЕНТАРІ (7)

які вони обидва смішні))))

avatar

чернівці

12 листопада 2014 22:43

кулявлобна простититка вадік пелєх ,делпєт очередний відсос ))) смокче смачно

а де поділи лжешлюшку бомжиху єреміцу галЬю? пора звЄзду на сцену! кулявлоби влаштуйте бомжиху на роботу хотя з мінімалкою))))))))) на пресаташе кулявлобу бурбаку сосатєля вадіка. а на пресаташе петренка лжешлюху гальку!!! требуєм!)))))))

шабаш кулявлобний буде не довгий,можут брехлива бомжика лжешлюшна єреміца  з сосателєм пелехом невстигнути,то поскоріше!

перех ,ти собі писок витирай після очередного відсосу кулявлобам,а то з запецьканим піском по місту пуркаєш )))) чи ти так кайфуєш від спермака кулявлобного))))))

avatar

буковинці

13 листопада 2014 14:19

єто ЄліЙЇта

це цей клоун що має татка шестірку при совєтах ,а ниньки на пердольчик причепив червоно-чорний прапорец і пукає по дорозі , пелехате рашиське чмо

avatar

!!!

13 листопада 2014 17:29

а де загубили ще одного підара миколку щербіну? в студію піндоса!!! )))))

avatar

цікаво

13 листопада 2014 17:49

раз лжешлюшка Єреміца галька - сралька перемогла з задніци в дупутати ))) так сказать не сулдьбінушка ))) требуєтся ейо в мяністри кулявлобов!)))

avatar

))))))

13 листопада 2014 22:27

Бидло кулявлобне http://politica-ua.com/killer-yaponchika-koshelek-yacenyuka/

avatar

---

13 листопада 2014 23:43

пелех як качка підсидів іншого журналіста і фактично став підстилкою. Непорядочний Пелех як людина був, а тепер щей під@й став. Вже промовчу про так звану громадську організацію "журналістів" де приймають усіх , мало не двірняжок без роду та племені , в таке собі скачування членського "відкосу НСЖУ" де як і в громадські організації ІМІ  начальство кулявлобний нардеп Сюмар вона ж раніше прес відсоска кулявлобів Парубія ... Ганьба! Ганьба клоунам !!! ці клоуни з майдану кілерів переховували , всякі там пашинські парубіі... Кулявлоби які нині займаються банальним рейдерством грабежами на сході і крадіжками грошей які дають закордонні держави. Ганьба і покарання вас не мине!!!

avatar

Чернівці

14 листопада 2014 09:08