Бурбак розповів, як ті самі люди, які виганяли Федорука, тепер хочуть самоврядування для Садгори

Бурбак розповів, як ті самі люди, які виганяли Федорука, тепер хочуть самоврядування для Садгори

02.04.2015, 19:12

Народний депутат України Максим Бурбак розповів про процеси, які відбуваються у чернівецькій Садгорі після рішення про ліквідацію районного поділу в Чернівцях. 

- 31 березня була річниця - 4 роки, як  депутати міської ради знімали законно обраного мера Чернівців Миколу Федорука. Символічно, що зустріч у Садгорі, де розглядалося питання про ліквідацію районного поділу в Чернівцях, відбулася саме цього дня. А на зустрічі були присутні: і Кушнірик, і Сорохан, і Сірман, і Ткач, і всі вони говорили про захист місцевого самоврядування у Садгорі. У мене питання: коли вони були щирими? Коли залишили місто без законно обраного голови - віддали його на поталу регіоналам і смотрящим Продану і Михайлішину, чи зараз, коли  ратують за Садгору. Відповіді я не почув. Ми чудово розуміємо: почалися виборчі перегони і агітація. І їм байдуже, що вони роблять. На їх думку, в Садгорі треба створити адміністрацію. Це тоді, коли адміністративно-територіальна реформа передбачає ліквідацію ОДА та РДА. Шановні, назвіться управлінням, відділом, департаментом. Почитайте ті закони, які ухвалено, а не займайтеся популізмом. 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Прийти на підпитку не на свій виборчий округ і вчити нас любити Садгору? Ганьба! А де Льоша Каспрук у вівторок був? Чому не на роботі? Садгірчани прийшли на прийом а його нема

avatar

Корінний Садгірчанин

02 квітня 2015 21:33

avatar

Дмитро Сірман

02 квітня 2015 21:42

цю кулявлобну КГБішну і корупційну сцуку не виганяти а садити в тюрму треба! 

avatar

Чернівці

02 квітня 2015 21:55

Дмитро Онуфрієвичу - Вам респект! Ви праві на 100%!

 А кулявлобам, які попри реванш ніяк не можуть пережити відсторонення Брєжнєва (аж навіть річниці святкують), - ГАНЬБА!!!!! Народ їм все згадає

avatar

Сірману

03 квітня 2015 09:33

БУРБАКУ!

Ти що на своєму окрузі уже все порішав? Ти чому пхаєш своє свиняче рило до Садгори та Чернівців? Ти Чому брешеш Чернівчанам?

Депутати міської ради від Садгори вимагають справедливо розподілити бюджет на 2015 рік. А ти разом із своїм паханом продовжуєш дерибанити бюджет міста, користуючись безвідповідальною поведінкою мера. ХОТИНЧАНИ ЗАБЕРІТЬ ЦЬОГО БАНДИТА ІЗ ЧЕРНІВЦІВ.

avatar

Чернівчанин

03 квітня 2015 10:28