Експертиза, яка з'ясує скільки було вкрадено під час ремонту вулиці Каспрука за часів Михайлішина, свідомо затягується

Експертиза, яка з'ясує скільки було вкрадено під час ремонту вулиці Каспрука за часів Михайлішина, свідомо затягується

02.04.2015, 19:00

- Очищення влади від корупціонерів - це запит суспільства, - переконаний народний депутат. - Зустрічаюся з виборцями - мене запитують: ви казали, що Папієв і Михайлішин погані. То чому це досі не доведено? Переконаний, що справи треба доводити до суду. А наші опоненти, які були тоді при владі, свідомо усіляко їх затягують. Прикладом цього є призначення експертизи щодо можливих зловживань під час ремонту вулиці Каспрука на 2016 рік. Щоб з'ясувати, скільки було вкрадено під час ремонту вулиці Каспрука ми змушені чекати цю експертизу. Кошторисно-будівельну зробили, тепер слід дочекатися ще однієї. Свідомо гальмується у судах справа щодо управління капітального будівництва, часів керівництва Карвацького. Впевнений, що правоохоронні органи доведуть багато резонансних справ до кінця. Очевидно, що це будуть справи і по незаконному будівництву у Шипинцях Папієва, зловживаннях у земельній і бюджетній справах. 

Як повідомив сьогодні під час сесії обласної ради перший заступник прокурора Чернівецької області Олександр Іванюк, за минулий рік жодного корупціонера в Чернівецькій області не було реально позбавлено волі. Загалом же було розгялнуто 29 корупіційних кримінальних справ. Про це повідомляє Букінфо. 

 "З 29 розглянутих в минулому році корупційних кримінальних справ, на жаль, не було жодної особи корупціонера, яка була б засуджено до реального позбавлення волі", - зазначив перший заступник прокурора Чернівецької області Олександр Іванюк.
 
Також правоохоронець наголосив на малоефективній роботі спецпідрозділу по боротьбі з організованою злочинністю УСБУ України та слідчого управління Головного управління Державної фіскальної служби, якими було викрито лише по одному злочинному угрупуванню.

Довідково:

Вулиця Каспрука, яку  у листопаді 2013 р. капітально відремонтували за вісім мільйонів гривень, вже вкрилася вибоїнами.

1