Бурбак розкритикував Саакашвілі за стіну нерозуміння і байдужості

Бурбак розкритикував Саакашвілі за стіну нерозуміння і байдужості

20.10.2016, 17:49

У Києві відбулись парламентські слухання на тему: «Державні гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їх родин: стан і перспективи». Ще ніколи цей зал не був так наповнений народними депутатами, як присутніми учасниками слухань. На жаль, часу виділеного регламентом, не вистачає, щоб висказати усі проблеми, з якими стикаються воїни АТО і їх родини.

Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю, народний депутат України Максим Бурбак розповів деякі подробиці засідання. 

- Вчора відбулись парламентські слухання, організовані нашим профільним комітетом. Проблем багато, але одна як зажди викликає дику злість. Другий рік з державного бюджету виділяються гроші на придбання житла воїнам АТО, які втратили кінцівки і другий рік деякі області не можуть або не хочуть купити цим людям квартири. І “рекордсменом” у цьому є Одеська область. Двоє учасника АТО, які вже самі знайшли квартири і кажуть профінансуйте, бо гроші є – просто б’ються в стіну нерозуміння і байдужості. Тому, коли "таварісч" Саакашвілі, з трибуни розказує про корупцію у всіх гілках влади України – нехай спершу озирнеться і подивиться на своє місце роботи, бо він, як голова ОДА, відповідальний за цей бардак в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі не спромігся купити жодної квартири для військовослужбовців, які втратили руки чи ноги в АТО

Максим Бурбак дочекався відписки від Саакашвілі

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ви з своїм бурбакою замахали, від нього вже  тошнота невиліковна

avatar

20 жовтня 2016 15:14