Бурбак з'ясує, чому в Чернівецькій ОДА провалили програму виділення коштів на житло для учасників АТО-внутрішньо переміщених осіб (ОНОВЛЕНО)

Бурбак з'ясує, чому в Чернівецькій ОДА провалили програму виділення коштів на житло для учасників АТО-внутрішньо переміщених осіб (ОНОВЛЕНО)

19.09.2018, 19:38

Народний депутат України Максим Бурбак повідомив про проведення круглого столу для обговорення питання грошової компенсації учасникам бойових дій у зоні проведення АТО - внутрішньо переміщеним особам

Підставою для розмови став аналіз розподілу коштів відповідно до потреби у наданні грошової компенсації учасникам бойових дій у зоні проведення АТО - внутрішньо переміщеним особам.  Згідно з оприлюднених даних, для потреб цієї категорії громадян у Чернівецькій області коштів взагалі не передбачено. 

- Наступного понеділка, під час круглого столу в ОДА, будемо обговорювати провал виконання даної Постанови в Чернівецькій області, - прокоментував ініціативу Максим Бурбак. 

- Щиро дякуємо Народному депутату України Максиму Бурбаку, який на сьогоднішньому засіданні Комітету ВРУ у справах ветеранів, УБД, учасників АТО та людей з інвалідністю, принципово відстоював позицію #АТОВПО в бюджетній програмі по житлу на 2018-2019 роки, та не дозволив представнику Міністества фінансів України нагло урізати суму субвенції на компенсації житла відповідній категорії! З такими депутатами є всі підстави дивитися в майбутнє з оптимизмом! Низкий уклін Oleksandr TretiakovMaksym Burbak, Євген Юрійович Рибчинський від Ветеранів!!! - написав у ФБ V'yacheslav Serpokrylov

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один Бурбак з Чернівців зробив для учасників АТО-внутрішньо переміщених осіб більше, ніж усі нардепи від Донеччини й Луганщини разом взяті

"Нулі в Чернівецькій ОДА, які дискредитують державу": звільнення Фищука вже вимагають учасники АТО-внутрішньо переміщені особи

А тим часом у сусідів картина з виконанням цієї урядової постанови зовсім інша. 

- Только что позвонили из Львовской области, Самбирского района, село Воютычи, сегодня первый #АТОВПО совершил сделку и приобрёл жильё по 280 постанове КМУ!

Про це повідомив голова громадської організації "Громадський рух учасникiв АТО та громадян з тимчасово окупованоi територii" Микола Греков. 

- Четырёх комнатный меблированный дом со Всеми удобствами, летнюю кухню и 22 сотки земли!!! Наши поздравления семье от Нас Всех и Максима Бурбака!!!
P.S. Есть ещё хорошие новости)))

- Только что завершился комитет!!

- Сегодня на комитете Максим Бурбак высказал свою позицию по социальной защите #АТОВПО и показал где взять деньги что бы их заложить на приобретение жилья для этой категории граждан в бюджете Украины на следующий год!

- Комитет поддержал данное предложение, пока на жильё для АТОВПО на 2019 год заложено 200000000)))
Вместе Мы Можем Все!!!

- Напоминаю что на этот год было заложено 25000000, столько же КМУ предлагал и на следующий, но благодаря совместным усилиям с комитетом по делам АТО в этом году уже распределено 41000000 на 49 человек и ведётся работа для увеличения средств !!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикро, але Чернівецька область "0", або ще один «здобуток» Чернівецької ОДА! Бурбак замість місцевої влади вирішує проблеми учасників АТО-внутрішньо переміщених осіб

1