Бурбак припустив, що Радишу помстилися за перемогу на виборах

Бурбак припустив, що Радишу помстилися за перемогу на виборах

15.05.2018, 11:13

Народний депутат України Максим Бурбак  звернувся до Міністра МВС Арсена Авакова взяти під особистий контроль розслідування  справи про підпал закладу, який належить дружині Василя Радиша, переможця виборів міського голови в місті Заставна Чернівецької області.

- Вибори до ОТГ показали, що гречка не просто зійшла, а й розквітла на цих виборах! З’явилися нові хитрі схеми підкупу й підвозу виборців, зросла ціна хабаря за голос. Додалась розправа над опонентами, які виграли вибори. Минулої доби підпалили заклад, який належить дружині Василя Радиша,переможця виборів міського голови в місті Заставна Чернівецької області. "Бєспрєдєл" з 90-х передає привіт. Але зараз не 90-ті. Звернувся до Міністра МВС Арсена Авакова взяти під особистий контроль розслідування цієї справи, а я особисто прослідкую,щоб цим ділкам справа просто так не зійшла з рук.

ДОВІДКОВО:

У Чернівецькій області правоохоронці з’ясовують обставини пожежі, яка виникла вранці 14 травня у ресторані в місті Заставна.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Чернівецькій області.

Повідомляється, що на світанку 14 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із ресторанів міста Заставна сталася пожежа.

На місце події виїхали поліцейські Заставнівського відділення поліції, наряди Управління державної служби надзвичайних ситуацій, медики та інші відповідні служби.
На Буковині виникла масштабна пожежа в ресторані: поліція розслідує інцидент

В найкоротший час рятувальники локалізували пожежу, однак вогонь встиг знищити 200 квадратних метрів площі закладу. В момент пожежі працівників чи відвідувачів ресторану у середині не було.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

 Ресторан "Мисливський рай", який сьогодні удосвіта був зруйнований ущент у масштабній пожежі у місті Заставна Чернівецької області, належить міському голові Василю Радишу.

Про це він повідомив у своєму відеозверненні до мешканців міста.

Посадовець розглядає версію підпалу закладу і закликав жителів Заставни допомогти розшукати зловмисників, які можуть бути причетними до цього злочину.

"Дякую вам за те, що прийшли і проголосували на виборах. Але на даний момент сталась така неприємна ситуація. Добре, що немає ніяких жертв, що не постраждали сусідські будинки. А все решта - буде здоров’я, буде все добре", - сказав Радиш.



"Звертаюсь до всіх людей: може хто бачив сьогодні чи вчора підозрілих людей? Може хтось на заправках заправляв каністри, пляшки з бензином чи соляркою? Може хтось їхав вранці - десь о четвертій годині... Я до всіх-всіх звертаюся. Будь ласка - якщо хтось має якусь інформацію, надайте її", - додав міський голова.

"А тим, хто це зробив, можу сказати - я не боюся вас. Мене цим не візьмете. А те, що я робив у місті - я буду робити ще в тричі сильніше. Повірте мені - вас знайдуть. Я кожного дня буду до вас наближатись все ближче і ближче", - додав Василь Радиш.

Раніше повідомлялося, що пожежа виникла на 200 квадратних метрах приміщення ресторану, - пише molbuk.ua

1