Бурбак припустив, що 'Народному контролю'  дуже заважає патріотична та принципова позиція 'Народного Фронту' (ОНОВЛЕНО)

Бурбак припустив, що "Народному контролю" дуже заважає патріотична та принципова позиція "Народного Фронту" (ОНОВЛЕНО)

09.08.2016, 17:08

Народний депутат України Максим Бурбак пояснив звідки ростуть ноги інформаційних атак на "Народний Фронт". 

- Переконаний, що правду не сховаєш, - заявив Максим Бурбак. -  Лідер партії "Народний контроль" в студії проданівського каналу в Чернівцях розвінчує місцеву корупцію по темникам з Інтера. Численні " антикорупційні " розслідування Інтера на Буковині. Спільні голосування бригади Продана-Михайлишина , колишніх регіоналів, фракції Батьківщина та політпроекту, як з'ясувалось , Народного контролю за земельні шкурняки одіозних регіоналів. Відверта і дешева брехня про чиїсь гелікоптери. Все лягає в одну канву - ворогам нашої держави дуже заважає патріотична та принципова позиція політичної партії Народний Фронт у відстоюванні державницьких інтересів, як на місцевому рівні так і на центральному. Ще раз наголошую, люди в нас дууужее розумні!!! І в нашій нелегкій боротьбі з ворогами держави, зрадниками та популістами дійсно патріоти та громадяни разом з нами !!!

Деякі місцеві депутати з Народного контролю почали рвати сорочки на захист свого лідера Дмитра Добродомова, - продовжив Максим Бурбак. - Мовляв у мене упереджене суб'єктивне ставлення до голосувань їх однопартійців- депутатів в унісон з колишніми запроданцями регіоналами. Раджу ознайомитись з думкою нардепа з Львівщини Михайла Хміля. Читаємо, аналізуємо, робимо висновки.

Михайло Хміль у Сихів, Львів.

 Завдяки чудовому журналістському розслідуванні Д. Золотухіна (bit.ly/2bbGAYh), українці довідалися, як Дмитро Добродомов - нардеп, гаслам якого довірили свої голоси десятки тисяч сихівчан, напряму співпрацює з кремлівськими силами.

Який, по суті, виявився їхнім проектом.

Історія взаємовідносин Дмитра з проросійськими настроями цікава: у 2012 році, коли ми були опонентами по Сихівському окрузі, його люди розвісили плакати “Добродомов - внук НКВД’иста”, потім самі ж їх поздирали, намагалися звинуватити у цій поклейці нашу команду, але навіть у “прославленого” журналіста із цього нічого не вийшло.

Тоді ми хотіли боротьби ідей та програм, а не копирсання в біографії предків. І хоча завжди погоджуюсь з фразою “яблуко від яблуні недалеко падає” і завжди зустрічаю тисячі підтверджень їй у житті, ми не зачіпали ані теми діда, що служив у російських спец. службах, ані дітей, котрі навчаються у російській школі. Як стає зрозуміло зараз, Дмитро ще у 2012 році вирішив “потопити” ці питання, аби таким чином приховати свої справжні взаємовідносини з людьми Кремля.

Навряд сихівчани заслуговують на те, аби їх інтереси у Верховній Раді України представляв агент Кремля. Тому, можливо, слід розглянути питання відкликання цього депутата. Адже він зрадив не лише виборців, появляючись на Сихові у сотні разів рідше, аніж на прокремлівських та регіоналівських телеканалах. Він, по суті, зраджує національні інтереси, працюючи на окупанта у час війни.

Ось це ті проросійські настрої, про які потрібно говорити. Проте те, як Дмитро своїми кроками та абсолютною відсутністю моралі готовий зрадити країну, в якій він народився, в угоду, мабуть що, матеріальним інтересам. У те, що Добродомов співпрацює з Кремлем з ідейних міркувань я все ще не готовий повірити, а історій про матеріальні заохочення під час тієї ж роботи Добродомова ведучим “викривального” шоу на львівському телеканалі ЗІК, ходило по Львову вдосталь. Навіть з чіткими сумами за скільки люди домовлялися про невихід в ефір передачі щодо їх персони.

На 25-му році незалежності бачимо, що мерзоти серед “борців з корупцією” не менше, аніж серед самих корупціонерів. Це не означає, що наша мета - позбутися корупції в українській політиці - знівельована. Це якраз намагання дискредитувати проєвропейських рух України такими особами, як Добродомов. Який, до слова, - член (так і хочеться поставити крапку) міжпарламентської групи “Єврооптимісти”. Переконаний, від сьогодні його перебування в цьому об’єднанні виглядає дискредитуюче та цинічно. Так само, як цинічно виглядає червоно-чорний прапор в його робочому кабінеті в Раді.

Проте, в першу чергу, має бути підняте питання зради інтересів виборців округу, який є чи не найбільш патріотичним у Львові. Той факт, що його інтереси в парламенті представляє фігура Кремля виглядає як ляпас. А значить, на цей викид повинна бути дана відповідь. Бо помилки робити нормально – виборці довірилися солодкому популізму Дмитра – не нормально помилки залишати невиправленими.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Все кругом враги ! )))) Один Бурбак и НФ спасители Украины )))))  Но почему-то в народе банду Писяя называют Навозный Фронт )))))

avatar

все фейк )))

09 серпня 2016 14:13

А НК ВЖЕ НЕ КАСПРУКОВСЬКІ?

avatar

Вася

09 серпня 2016 15:22

В сетях,если кто заметил,началась облава на Добродомова со стороны БПП и его сателита НФ.Ворам из обеих фракций он очень мешает патриотично красть.И вообще,теперь все,кто критикует власть-агенты кремля. 

avatar

олег

09 серпня 2016 18:00

КАК ЧЕРНОВИЦКИЕ  НЕГОДЯИ  ИСПОЛЬЗУЮТ  ПОПУЛЯРНЫЙ  БРЕНД!  «НАРОДНЫЙ КОНТРОЛЬ»  ПО БУКОВИНСКИ НЕУЁМНАЯ ЖАЖДА ВЛАСТИ http://buk-life.blogspot.com/2015/08/blog-post_22.html          Знаете, ну, не понятно мне отношение наших «доблестных борцов за справедливость, за права и свободы граждан» нашими Буковинскими ГО (Громадські Обєднання, Рухи, Громадські Ради, Консултативні Ради і т.п.). Данными организациями, ну просто,  наводнена наша область (по статистике  областного управления юстиции в Черновицкой области зарегистрировано 1132 ГО!). Больше всего, ГО массово появляются (как грибы после дождя) в революционный и послереволюционные периоды. Не исключением, к сожалению, стала наша новоиспечённая ГО с громким названием Громадський Рух «НАРОДНЫЙ КОНТРОЛЬ» (по аналогии, общественная организация с тем же названием-брендом существовала в СССР).          Мнение об этой ГО (ГР) всего за три с небольшим месяца  всё больше набирает недоброжелательные отзывы от разных людей, которые обращались к ним за помощью, но, члены Черновицкого "НК", не стесняясь, грубо нарушают  закон Украины «Про звернення громадян»!:      Полный текст моей статьи можно прочитать по адресу, указанному выше (под заголовком).    Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 095-474-37-54    [email protected]

avatar

Геннадий Геков

09 серпня 2016 21:44

Бурбак, як і його патрон кулявлобний Сеня, лиш піариться і під шумок гребе собі в кишеню. Жодне з його починань не зрушилось з місця. Згадаймо:1) звернення до Авакова з приводу розслідування розбійного нападу на підприємців на Одеській трасі. (Все затихло) , 2) звернення з приводу падіння відвідувача в Сорбоні(тиша). І таких пркладів безліч. Тільки шум та імітація якоїсь діяльності. А насправді Бурбак – це наша біда, якої потрібно позбутися.

 

avatar

10 серпня 2016 00:48

Не заважайте Бурбаку, воно само себе закопає.

avatar

Віктор Семенко

10 серпня 2016 11:32