Бурбак просив Гайничеру допомогти розшукати Михайлішина, щоб не подавати заяву в міліцію про зникнення керівника міста з робочого місця

Бурбак просив Гайничеру допомогти розшукати Михайлішина, щоб не подавати заяву в міліцію про зникнення керівника міста з робочого місця

16.08.2013, 00:55

Під час акції підприємців 5-го сектору Калинівського ринку, які вимагали під стінами ратуші, щоб до них вийшов хтось з керівників міста, народний депутат України Максим Бурбак зателефонував голові Чернівецької обласної ради Михайлові Гайничеру. Метою дзвінка було встановити місцезнаходження секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина. На робочому місці в робочий час того не було, на телефонні дзвінки він не відповідав, сказати, де саме він перебуває, ніхто з його підлеглих не міг. 

Нардеп Бурбак звернувся до Михайла Гайничеру як до колеги і однопартійця Віталія Михайлішина, адже вони обоє є керівниками гілок представницької влади в краї і членами Партії регіонів. 

- А раптом з ним щось трапилося, можливо вже треба подавати заяву в міліцію щодо його розшуку? - імпровізував нардеп. - Як не як йдеться про найвишу посадову особу місцевого самоврядування обласного центру. Якщо не допоможе Гайничеру, доведеться просити Рибака, щоб допоміг розшукати керівника представницького органу влади. 

До кінця акції голова облради Бурбаку так і не зателефонував. Очевидно, не знайшов Михайлішина. 

На фото Максим Бурбак розмовляє з головою Чернівецької обласної ради Гайничеру: "Можливо, вже треба подавати заяву в міліцію щодо його розшуку?"

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

З трудового "мозоля" Бурбака видно, що, на відміну від Михайлішина, він таки весь час сиднем сидить. Добре, хоч тепер про здоров’я почав дбати і тільки й бігає з мітинга на мітинг:-) 

avatar

Айболить

15 серпня 2013 19:12

 

Наш невловимий БЕТМЕН-Михайлішин певно схуд перед виборами, він ще більше встигав крутитися перед кожною камерою яка вмикалась в Чернівцях. 

avatar

ОЛЕКСАНДР

16 серпня 2013 10:25

Бурбачок-фронтовичёк - дешёвый клоунЧок, который перепутал Раду с цирком. Без брата-акробата ни копья не стоит. Ума - на копейку, понтов - на самосвал.

avatar

Віорел Роша Стынка

16 серпня 2013 16:00