Бурбак проситиме Фищука вмеблювати відділення, яке обслуговуватиме дітей з інвалідністю Хотинського району

Бурбак проситиме Фищука вмеблювати відділення, яке обслуговуватиме дітей з інвалідністю Хотинського району

12.02.2018, 13:10

На вихідних народний депутат України Максим Бурбак дуже плідно попрацював  у Клішківцях Хотинського району.

- Спершу урочисто відкрили відремонтовану адміністративну будівлю сільського стадіону, - розповів парламентар. - Наголосив, що три роки тому Клішківці наважились на створення об'єднаної територіальної громади. І ця відремонтована будівля символ успішності Клішковецької ОТГ. Сама громада тепер вирішує куди спрямовувати фінансування, які першочергові завдання треба вирішувати. Громада сама творить своє майбутнє без будь-яких вказівок чи то з району, чи то з області. Нагородили спортсменів за успіхи в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На стадіоні в Клішківцях відкрили спортивну споруду за кошти інфраструктурної субвенції на підтримку ОТГ

Світлина від Maksym Burbak.

 Світлина від Maksym Burbak.

- Поспілкувався з мешканцями громади стосовно додаткового фінансування будівництва спортивного залу Клішковецької гімназії, набуття статусу опорної школи імені Леоніда Каденюка, - продовжив парламентар. 

- Не міг оминути амбулаторію сімейної медицини, де обговорили імплементацію медичної реформи на селі. Вислухав багато нарікань щодо вартості та переліку ліків, які надає держава.

Світлина від Maksym Burbak.

 Світлина від Maksym Burbak.

Світлина від Maksym Burbak.

 - Завершили роботу візитом до відділення денного догляду дітей з інвалідністю Хотинського територіального центру соціального обслуговування. Громада вклала майже 1 мільйон гривень в ремонт, також буду звертатись до голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука з пропозицією виділення коштів на закупівлю меблів. А ше треба вирішити питання придбання мікроавтобуса, тому що відділення буде обслуговувати діточок з інвалідністю з усього Хотинського району, - підсумував результати поїздки народний депутат України Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Бачимо що Бурбак поки-що далі рулить і таки "зламав хребет" голові Клішковецької ОТГ Чинківському, і той став його черговою жертвою. Отже скоро слід очікувати створення, від Бурбака-Гостюка, "ручної" Колінківецької ОТГ. 

avatar

Подорожний

12 лютого 2018 22:48