Бурбак знайшов гроші на буковинські дороги

Бурбак знайшов гроші на буковинські дороги

09.07.2015, 15:25

Бурбак просить Яценюка віддавати надпланові доходи Чернівецької митниці на ремонт доріг (документ)

Народний депутат України Максим Бурбак звернувся до Прем'єр-міністра з проханням направити понадпланові доходи Чернівецької митниці у місцевий бюджет для ремонту доріг.

Про це він повідомив у себе на facebook-сторінці.

"Вважаю, що експеримент, який Уряд вирішив зробити в Одеській області (коли половина надпланових доходів Одеської митниці буде спрямовуватись на будівництво дороги) дуже правильне рішення. Усі знають, які у нас дороги і які доходи на митницях, особливо коли там знищують корупційні схеми. Впевнений, не на одну дорогу вистачить. Тому пропоную зробити такий експеремент і в рідній Чернівецькій області. Понадпланові доходи Чернівецької регіональної митниці направляти на відновлення автошляхів області. З цією пропозицією звернувся до Прем'єр-міністра Арсенія Петровича.

PS: Для цього Кабмін вносить зміни до Бюджетного кодексу України і просить парламент підтримати наступного тижня ці зміни. Думаю, що у більшості парламентарів сумніви щодо важливості такого рішення не мають виникати", - написав нардеп.

1


КОМЕНТАРІ (4)

 Буковина  вітає  Максима  від  щирого  серця!  Це,  хоча  і  єдине,  але  дуже  слушне  побажання.  Бідні  дорожники,  впевений,  за  цей  лист  дозволять  Бурбаку  2-3 рази  пострайкувати  на  дорогах  Буковини,  як  це  він  робив в2013році.  Хоча, знаючи  Яценюка  і його  вороже  ставлення  до  рідної  землі,  гадаю,  що  гроші   знову  підуть  на  Львівщину, Київщину,...  

avatar

уковинець

09 липня 2015 13:08

А ще є гроші на ринку "Добробут", бувшому "Гравітоні" та інших, зароблених важкою працею, об’єктах секти !яйцеголових кріликів!.

avatar

Опа Вас

09 липня 2015 20:23

е?   пропозиція це не знахідка!!!!!!!   не дуріть людей!!!!!!!!!!!!!

avatar

вася

09 липня 2015 20:54

злодійкуватий мажор не може любити свою землю, обкрадати її інша справа

avatar

блабла

20 липня 2015 15:23