Бурбак просить Пшонку прислати важняків з Генпрокуратури труханути чернівецьку владу на предмет дотримання антикорупційного законодавства

Бурбак просить Пшонку прислати важняків з Генпрокуратури труханути чернівецьку владу на предмет дотримання антикорупційного законодавства

11.07.2013, 04:07

На закінчення трудового дня не зміг не зреагувати на нові факти корупції в органах місцевого самоврядування в рідних Чернівцях. Про це на своїй сторінці у ФБ написав народний депутат України Максим Бурбак. - Скільки це ще може продовжуватись? Невже чиновники вже зовсім страх втратили? Впевнений, що в Чернівцях налагоджена діюча система збору хабарів та й інших поборів, яку хтось добряче контролює. Паралельно з ініційованою мною перевіркою буду займатись виявленням таких фактів. Звертайтесь в офіс за адресою м.Чернівці, вул.Суворова 2б за наявності підтверджених правопорушень. Реакція буде миттєвою ! Тільки разом з громадою ми розпеченим залізом будемо видаляти цю пухлину з нашого міста, незважаючи на посади, ранги та регалії. P.S. Я казав, що літо буде спекотним !!!

Раінше ми повідомляли: На хабарі спіймали заступника голови Садгірської райради

Нагадаємо, з понеділка, 8 липня, у Чернівцях мала перебуватиме комісія, яка перевірятиме діяльність облдержадміністрації. Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив голова ОДА Михайло Папієв.

- У нас буде планова перевірка Адміністрації Президента України, - каже він. - Планувалася вона ще торік, але в мене було звернення до Адміністрації - у зв’язку з тим, що комісія мала приїхати у вересні-жовтні 2012 року, коли якраз тривав виборчий процес, попросив президента перенести цю перевірку на 2013 рік. Це рішення прийняли, і відповідно до розпорядження президента України, цю перевірку перенесли. І нині її будуть проводити - це абсолютно планова перевірка.

- [Перевірятимуть] всі питання діяльності облдержадміністрації по виконанню доручень президента України, Конституції України, законів України та рішень Кабміну. Тобто, всі ці поточні питання, якими займається ОДА, - додав Папієв.

На запитання: "Наскільки готові до цієї перевірки?", губернатор відповів: "Ми завжди готові до них".

Люди, які в понеділок вранці перекрили дорогу в Задубрівці на Заставнівщині, написали скаргу на адресу комісії з Адміністрації Президента, яка в понеділок почала перевіряти роботу Чернівецької облдержадміністрації.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Максим Бурбак.

«Щоб привернути увагу до стану дороги, за моєю пропозицією, присутні вирішили написати листа на адресу комісії з Адміністрації Президента, яка зараз перевіряє роботу ОДА», – повідомив Бурбак.

За його словами, у зверненні, що підписали сорок мешканців навколишніх сіл, вони прямо звертають увагу комісії на «факти злочинної бездіяльності голови ОДА в питанні вирішення цієї проблеми».

Бурбак зазначив, що особисто передасть листа голові комісії.

Перевірка проводиться на виконання пункту 16 Плану проведення поглибленого вивчення (перевірок) стану виконання у 2013 році центральними органами виконавчої влади, Радою міністрів Автономної Республіки Крим та місцевими державними адміністраціями актів і доручень президента України, затвердженого Розпорядженням Президента України від 29 грудня 2012 року № 244.

Мета перевірки: оцінити ефективність виконання місцевими державними адміністраціями, територіальними органами міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, вимог указів, розпоряджень і доручень Президента України; вивчити стан реалізації завдань, визначених Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»; оцінити стан економічного і соціального розвитку Чернівецької області в частині сталого економічного розвитку регіону, підвищення стандартів життя, поліпшення бізнес-клімату й залучення інвестицій, модернізації інфраструктури та базових секторів тощо; провести аналіз щодо додержання органами місцевого самоврядування законодавства під час реалізації своїх повноважень.

Заступник голови комісії Наталія Рубан повідомила, що комісія працюватиме на Буковині до 19 липня і впродовж цього терміну до неї можуть звернутися жителі області.

За матеріалами molbuk.ua та  micto.cz

1


КОМЕНТАРІ (1)

хтось продовжує копати під міліціонера Буковини ?
avatar

Віка

05 липня 2014 00:57