Бурбак просить Авакова особисто розслідувати розбій на Одеській дорозі (ДОКУМЕНТ)

Бурбак просить Авакова особисто розслідувати розбій на Одеській дорозі (ДОКУМЕНТ)

15.07.2016, 19:19
Народний депутат України Максим Бурбак звернувся до Міністра МВС Арсена Авакова взяти під особистий контроль розслідування пограбування чернівецьких підприємців на Одеській трасі. Відповідний депутатський запит народний депутат оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.
 
"До мене в офіс в Чернівцях звернулись пограбовані на Одеській трасі підприємці. Не міг не звернутися з депутатським запитом до Міністра МВС взяти під особистий контроль розслідування справ пограбування на трасі. Ці бандити з "большой дорогі" мають врешті решт бути ідентифіковані і сидіти на своєму місці - за ґратами", - написав нардеп.
 
Як відомо, наприкінці червня на автобані "Одеса - Київ", за 160 км від Одеси, невідома, професійно навчена та екипірована банда пограбувала підприємців "Калинівського ринку", які їхали на південь за товаром. 
 
Як повідомив кореспондентові БукІнфо чоловік потерпілої дружини Святослав, невідомі на ходу вистрелили в колесо, бус зупинився, переслідувачі вибігли у балаклавах з машини, сильно побили водія і викинули його з крісла. У салоні були лише жінки. Буковинок не били, лише поштовхали, з погрозами вирвали з рук сумки з чималими сумами грошей, і зникли у невідомому напрямку.
 
 
1