Бурбак продовжує допомагати ветеранам ядерних випробувань і військових навчань з використанням ядерної зброї

Бурбак продовжує допомагати ветеранам ядерних випробувань і військових навчань з використанням ядерної зброї

25.09.2017, 17:18

Народний депутат України Максим Бурбак провів черговий прийом громадян. 

- Прийом громадян і чергова зустріч з представниками Чернівецької обласної організації ВГО " Спілка учасників та ветеранів ядерних випробувань і військових навчань з використанням ядерної зброї". Не перший рік працюємо разом задля усунення дискримінаційного ставлення до громадян-учасників цих подій. Позитивні результати вже є, мною проініційовані та проголосовані Верховною Радою зміни в чинне законодавство щодо їх соціального захисту. Наступне, передбачення фінансування в Державному бюджеті 2018 року. Особисто звернувся до колеги, нардепа голови профільного комітету Людмили Денисової, з проханням передбачити дані положення в проекті пенсійної реформи, яку, я переконаний, проголосуємо наступного пленарного тижня, - пообіцяв Максим Бурбак. 

Світлина від Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Дякуємо Бурбаку М.Ю. за підтримку у соціальному захисті солдат, вдів та ветеранів ліквідації ядерних аварій та випробувань! А ні комуністи, а ні регіонали не повернулись обличчям до нас протягом більше 20 років. Ядерники казали що це Україна, та ні то була така протиукраїнська влада.

avatar

Микола Радченко

25 вересня 2017 16:30

Я шось не поняв: це чуваки, які робили атомну бомбу, якою СССР лякав увесь світ, тобто створювали зброю масового знищеня людей і тепер вони хочуть щоб їм подякували? Це вабще шо таке? А той Бурбак шо тоже хоче бомбу атомну чи шо він хоче? Одна справа коли чорнобильці-ліквідатори рятували весь світ від атомної чуми, а тут чуваки реально ту чуму на весь світ готові були запустити і тепер їм треба ще пенсії підняти?

avatar

Валєра

25 вересня 2017 23:15