Бурбак повідомив про чегову аферу приватного газового монополіста

Бурбак повідомив про чегову аферу приватного газового монополіста

05.03.2019, 11:57

Про чегову аферу приватного газового монополіста повідомив народний депутат України Максим Бурбак з посиланням на інформацію Укртрансгазу.

"Ми дякуємо #РГК за рекламу наших клієнтських ініціатив, але ж … ????????‍??

Як виявилось, облгази групи 104.ua в особистих кабінетах присилають повідомлення своїм споживачам про термінову необхідність перевірки #ЕІС-коду на нашому сайті, бо може статися біда – з 1 березня їх відключать від газу!

Ймовірно ви також бачили такі повідомлення. 
Відразу хотіли б заспокоїти всіх українських побутових споживачів (що насправді і повинен був зробити облгаз), - у вас все #добре, ви не можете бути відключені від газу через відсутність постачальника. Він у вас гарантований державою. Відповідно до постанови КМУ про ПСО, - до травня 2020 року ви потрапляєте в захищену категорію, тобто на цей час держава забезпечує вам постачальника газу.

Тоді що це було? Чергова спроба недобросовісних маніпуляцій 8 мільйонами??власних же довірливих споживачів…? bit.ly/2VvA40i

Вважаємо, що така взаємодія з своїми клієнтами є, м’яко кажучи, не зовсім коректною. Якщо РГК аж настільки не поважає своїх клієнтів, то нехай вже відпустить, ми готові надати їм чесний і якісний сервіс. І так, ми поважаємо вибір і дорожимо довірою кожного споживача".

1