Бурбак поцікавився у Шокіна, коли Генпрокуратура нарешті дасть хід справі Папієва

Бурбак поцікавився у Шокіна, коли Генпрокуратура нарешті дасть хід справі Папієва

29.01.2016, 14:22

Екс-голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв досі не поніс справедливого покарання за фальсифікації на виборах у 2012 році. Про це на брифінгу в парламенті заявив лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував порушення кримінальної справи стосовно свого колеги з фракції "Народного фронту" Андрія Левуса. Нагадаємо, ГПУ порушила кримінальну справу за заявою Опоблока про те,  що депутат Левус нібито назвав Медведчука сепаратистом. Максим Бурбак вважає, що Генпрокуратура довго збирає документи на одіозних політиків минулого, а по патріотах і добровольцях працює швидко. 

У зв'язку з цією ситуацією лідер парламентської фракції "Народного фронту" Максим Бурбак також звернувся до Генпрокурора України із запитанням, коли нарешті буде розслідувано справу Михайла Папієва, якому громадськість закидає фальсифікацію  виборів під час кампанії 2012 року. 

"Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти нашого колеги-фронтовика Андрія Левуса за заявою від депутата "Опозиційного блоку". Нагадаємо, що Андрій Левус першим звернувся до ГПУ, щоб та перевірила факти проросійської діяльності одіозного кума Путіна Медведчука. Запитання до Генпрокурора: "Якщо так легко порушуються кримінальні справи, то коли ж ми будемо бачити кримінальні справи проти колишніх регіоналів? Наприклад, проти Папієва, який в 2012 році фальсифікував вибори до парламенту і не поніс за це справедливе покарання? Тобто, нам потрібно очистити і оновити і прокуратуру, і суддівську гілку влади", - заявив Бурбак.

Докладніше на відео: 

 ДОВІДКОВО:

Громадська активістка, журналістка Надія Бабинська нагадала, "в лютому вже два роки буде. рівно. а вони все розслідують і розслідують. Папієв все депутатить і депутатить, сміється з нас всіх і сміється, їздить до фірташів і закородонням і їздить, тримає дулі в кишенях і тримає.

на світлині - відповідь з прокуратури Чернівецької області. якщо коротко: "досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває". вірите, я навіть текст запиту не змінюю, просто дату іншу ставлю.

то що казав в березні 2015 року прокурор області Микола Якимчук? завершили? передали на Київ? будуть знімати недоторканість? нуну. от послухайте: 

https://www.youtube.com/watch?v=UE5nrEdF4wc

1


КОМЕНТАРІ (1)

А когда проверят самого Бурбака? Выскочил, как черт из табакерки и гарланит на всех каналах.Откуда оно взялось и нужно проверить его материальное положение, что у него с налогами, чем оно занимается.Что- то оно сильно свой зад рвет за яйцеголового.Сеня хорошо платит за это?

// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "buknews.com.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e

avatar

Людмила

29 січня 2016 13:07