Бурбак порадив колишнім смотрящим за Чернівцями і Буковиною не піднімати хвоста (+ВІДЕО)

Бурбак порадив колишнім смотрящим за Чернівцями і Буковиною не піднімати хвоста (+ВІДЕО)

29.09.2014, 18:33

Головним успіхом своєї депутатської діяльності на Буковині екс-нардеп, а нині міністр інфраструктури України Максим Бурбак вважає те, що він і його команда зуміли відстояти позицію, щоб господарями області і міста були самі люди, народ, а не різні смотрящі над містом і областю. "Так, витратився трохи на двері, але нічого, буває", - пожартував під час прес-конференції Максим Бурбак. А згодом продовжив:

- Тепер деякі зі смотрящих підняли хвости і почали розповідати, де вони 15-ті в списках, в яких партіях і політичних силах... Я не розумію, як депутати міської ради можуть голосувати за створення продовольчого ринку на місці вічного спочинку... Ви на кладовищі базар влаштовуєте? Поки я був в Києві хлопці подумали, що тут все помінялося, все повирішувалося, знову собі сформували якусь більшість "власників міста" під смотрящего... Так от запевняю: не буде цього! Буду з цим і далі нещадно боротися, - пообіцяв М.Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (5)

а ти менше під хвости носа свого пхай, бо дехто можн не тілько тобі в ніс пукати,а й копитком тріснути))))))))

щодо твої діяльності,то ти рагуль який нічого для чернівчан не зробив,окрім окрадення громади

 

avatar

бурбаку

29 вересня 2014 15:46

виблюдок,він потратився на двері )))))))))))

300 000 тисяч гривень з бюджету!

от урод позорний

avatar

Чернівці

29 вересня 2014 15:51

НАЗАР Букінфо (коментарі)

________________________

Люди, уявіть собі, знову під гаслами революції до влади рветься ця яценюковська зграя!

Федорук девять років був серетарем Першотравневої комуністичної партії, комуніст, був офіцером та стукачем в КДБ, в подальшому отримав звання полковника СБУ, сімнадцять років грабував Чернівці, разом з Ринжуком привласнив біля мільярда, організатор схем відкатів та розбазарювання чернівецьких земель, тощо.

Бурбак - власник десятка фірм на які оформлювали самі привабливі чернівецькі землі та об'єкти комунальної власності, власник ринку Добробут, за смішні кошти  привласнив за копійки 21 гектар самої дорогої землі біля Калинки, Калинка не має куди розвиватися, ринок оформили як виставковий центр і місто не отримало жодної копійки - вкрадено сотні мільонів; через схеми привласнив завод Гравітон куди під тиском Яценюка було переведено чернівецьку митницю, ДАЇ, міський автовокзал і багато і; привласнив землі бувшої війскової частини по вул Суворова, - бюджет недоотримав сотні мільонів; десятки гектарів землі! В молоді роки очолював комсомольску організацію. Зараз міністр інфроструктури - відповідає за відмивання мільярдів, за відкати та є одним з касирім тіньових коштів у Яценюка; організував та узяв під свій контроль усю контобанду в Чернівецькій області, - бюджет недоотримує мільярди!

Фіщук - тривалий час очолював податкову, організатор тіньових схем відкатів при Кучмі, організатор контробандних схем, розробник стратегії податкового тиску на малий та середній бізнес, колишній комуніст, взяточник, тощо.

Про шо кажуть ці пани? Це звичайні бандюки при владі! Критикують усіх, а у самих не то що рило в пусі, - клейма не де класти! Саме цих треба люструвати, та ні в якому разі більше не допускати до влади!! Дорогу молоді!

avatar

комуняки , корупціонери і КГБісти рвуться до влади

29 вересня 2014 20:52

шкода . списали його і до Козака йому далеко

avatar

непоротове

29 вересня 2014 22:16

Каломойский сливает яйценюха и бурбачину. Льоша тебе ппц. Суши весла олень ))))) Вам всем скоро пиздец дуралка картонная)))) и федорука народ поджарит ворюгу скотину ублюдочную

avatar

бабка ванга

30 вересня 2014 00:45