Бурбак порадив Сеничаку займатися безпосередніми обов’язками, а Жижияну з'ясувати, чим той обкурився

Бурбак порадив Сеничаку займатися безпосередніми обов’язками, а Жижияну з'ясувати, чим той обкурився

26.02.2015, 17:18
Народний депутат України Максим Бурбак спростував закиди щодо своєї причетності до знайденої правоохоронцями партії незаконно виготовлених сигарет. Такі закиди в електронних ЗМІ області поширив один з громадських активістів.

Як повідомив Бурбак кореспондентові БукІнфо, поширена інформація не має під собою жодних підстав. «Якщо говорити з іронією, то скажу, що не знаю, що курить цей активіст. Якщо ж серйозно, то навіть не хочу коментувати «написи на заборі». Мене у Чернівцях звинувачували мабуть у причетності до всього.

Цей активіст звернувся із запитом стосовно згаданих звинувачень до керівника обласного управління Державної фіскальної служби, тож нехай вони і проводять розслідування і дають відповідь хто до чого причетний. Все, що моє – є у податковій декларації.

У мене таке враження, що це п’ята колона Кремля. Коли у країні скрута, треба усім консолідуватися, ці люди починають займатися вирішенням кадрових питань. У них вже почалися вибори, їм треба піару. Той же керівник Державної фіскальної служби області замість того, щоб наповнювати бюджет, конфліктує з новим головою ОДА. Я хотів би до нього звернутися: займайтеся своїми безпосередніми обов’язками», - сказав Бурбак.

Нагадаємо, 2 лютого у районі заводу «Кварц» правоохоронцями виявлено вантажівку з незаконно виготовленими сигаретами. За результатами обшуку виявлено понад 500 тисяч пачок сигарет, вартістю понад 7 млн. грн. Один з громадських активістів оприлюднив інформацію, згідно якої нардеп Максим Бурбак має відношення до власності приміщення біля якого була виявлена вантажівка із сигаретами.

БукІнфо (с)
1


КОМЕНТАРІ (4)

Дійсно Жижиян накурився. На фіга Бурбаку сигарети, ящо він украв у міста ринок Добробут.

avatar

Дон Педро Чупакабро

26 лютого 2015 17:48

Хай цей великий радник порадить їхньому Фищуку зайнятися конкретною роботою, оце буде діло

avatar

Раднику

26 лютого 2015 17:58

По великому рахункуі бурбаків і всіх інших гнати треба паганою мітлою, і це стосується усіх так званих чернівецьких політиків. Що стосується жижияна, теж рильце в пушку, знюхався з наріком забродським з піарщиком тарновецьким, який бігав за всіма щоб портфель получити і пролетів. І активно відпрацьовує бабло пороха!

avatar

ххх

26 лютого 2015 20:08

Треба Сеничаку кинути курити і перейти на коняк з пивом. І пити в кумпанії фе до руків кас пруків бур байбаків та инчих куп панійонів.

avatar

1

27 лютого 2015 08:43