Бурбак порадив Папієву піти до Януковича працювати піарником  на виборах

Бурбак порадив Папієву піти до Януковича працювати піарником на виборах

28.05.2013, 20:38

Депутати Новодністровської міської ради жаліються, що на них почали давити невідомі особи.

Про це повідомив на прес-конференції в Чернівцях опозиційний депутат Максим Бурбак.

"На завтра анонсовано приїзд Папієва в Новодністровськ. Буде бесіда з депутатами Новодністровської міської ради і з виконкомом. Пан Папієв, в робочий час не має права, як держслужбовець займатися агітацією", - розповів нардеп Бурбак.

Депутати міської ради Новодністровська жаліються, що на них почали давити. В Новодністровську невідомі особи запускають анкети, опитування. Збирають підписи, "що я буду голосувати за Партію регіонів і ще двох людей туди добавлю",- повідомляє Максим Бурбак.

"Я розумію, Михайло Миколайович, як Ви програєте ці вибори, то певно підете з роботи. В Україні нових робочих місць не створюється, то не знаю чи вам створиться робоче місце", - звернувся Максим Бурбак до Михайла Папієва.

"Але певно що так, як він (ред.-Папієв) займається виборами, а не господаркою краю, то він би був файним політтехнологом по виборам Януковича. Я можу за нього замовити словечко. Я там зустрічаюсь у Верховній раді з депутатами, я можу сказати, що в області є файний політтехнолог, ну з господаркою ніяк, але вміє вибори робити",- зазначив пан Бурбак, оцінюючи очільника Буковини.

Готується відео.

Джерело: bukpravda.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

От кому терміново треба піарник, так це Каспруку. Єдиний від опозиції реальний претендент на крісло мера, він тупо не бажає усвідомлювати свою роль. То на прес-конференції перед камерами колупається в носі, ще й шукає, об що витерти палець, бо культури носовичка, видно, не знає. То вчора йду Кафедральною, поруч повільно піднімається джип з навстіж відкритими вікнами, і у всіх на очах там сидить пан Каспрук, відкрив широко рота і знову ж таки колупається зубочисткою в зубах, аж очі закотив від задоволення. Йому приємно, а іншим - прикро за місто. Принаймні сподіваюсь, матюкатися на люди він не буде. А гарним манерам ще є час навчитися.

avatar

Щира порадниця

29 травня 2013 10:11