Бурбак порадив Папієву частіше дивитись у дзеркало

Бурбак порадив Папієву частіше дивитись у дзеркало

24.10.2013, 03:39

Слова Михайла Папієва, який пояснив, чому немає обіцяних мільйонів олігарха Дмитра Фірташа на університет та театр, прокоментував народний депутат України Максим Бурбак:

- Треба губернатору придбати люстерко, може тоді він побачить винного у всіх незгодах краю, де варто жити.Він на себе натягнув всі повноваження, але завжди забуває про повноту відповідальності за свої дії та дії членів його команди. Часто-густо ці дії підпадають під статті кримінального кодексу (перелік порушених справ досить довгий).Щодо ситуації з держказначейством, то на останній сесії Чернівецької облради, де я був присутній, заслуховували доповідь керівника держказначейства.На моє питання про наявність заборгованостей перед місцевими бюджетами я відповіді не почув.В краї, де варто жити, все ОК. Тепер Папієв вперше визнав проблему. Готовий озвучити це в пятницю під час години запитань до уряду.Єдина заковика - чи можу я посилатись на заяву Папієва в якості першоджерела ! 

Тим часом на думку голови ОДА, у тому, що Фірташ не дотримав слова винні народні депутати, казначейство і бажання Папієва прямо дивитися в очі.

- Я попросив допомоги у Дмитра Васильовича (Фірташа), він погодився, - розповідає Михайло Папієв. - З’ясував у казначействі, чи вони пропустять ці гроші і чи не затримають їх. Мені гарантію не дали. Тому вирішили притримати ці гроші. Вирішили спочаткуотримати дозвіл на відкриття окремого рахунку у комерційному банку.

- Я свідомо це зробив. Як буду дивитися людині в очі, якщо гроші не дійдуть до тих, хто їх потребує. Тепер багато розголосу про те, що Дмитро Фірташ не передав обіцяних грошей на університет (8 мільйонів гривень) та театр (8 мільйонів гривень). Хотів би запитати у народних депутатів, чому ніхто не намагається вирішить у Верховній раді проблеми з казначейством, а лише говорять, - обурився Михайло Папієв.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Деньги  Фирташем  чеками  были  передани  в  сентябре 2012 года  и "  появились  сейчас. Т.е. -болтались год. Выходит, что чеки  через  Паскаря(казначейство) с  согласия Папиева  пошли  в  БАНК  под  депозит  в22-25%годовых  и заработали дельцам   (8+8)х25%=4млн.гр. Таким  образом на  ровном  месте казначей и губернатор  положили  в  карман не  плохую  сумму. А  Бурбак просит смотреть   в зеркало.  Через  решетку  оба дельца  должны  смотреть!

avatar

9-ф

24 жовтня 2013 08:21