Бурбак попросив Михайлішина вийти з пози страуса і розказати про те, що він виконав з того, що колись наобіцяв ФСК «Буковина»

Бурбак попросив Михайлішина вийти з пози страуса і розказати про те, що він виконав з того, що колись наобіцяв ФСК «Буковина»

21.08.2013, 22:34

Вкотре переконуюсь, що більшість з моїх передбачень все ж таки збуваються, - написав у своєму дописі на ФБ "ШУКАЮТЬ ПОЖЕЖНИКИ, ШУКАЄ МІЛІЦІЯ…" народний депутат України Максим Бурбак. - Прикро констатувати, що переважно вони песимістичні та стосуються нашого краю.

Переможні реляції нинішніх «очільників» не більше, як чистісінький піар, а в деяких випадках - відверта брехня. В цьому вже мали змогу переконатись чернівчани за 2,5 року так званого керівництва містом команди під керуванням Михайлішина.

Тепер остання новина – можливий крах футбольного клубу «Буковина», в любові до якого не припиняли зізнаватись обласне керівництво та місцевий секретар. Те, що Віталій Михайлович – знаний фахівець в усіх сферах, ми вже знаємо. А от те, що він знаний футбольний спеціаліст, переконались нещодавно.

Адже будучи добре обізнаним в фінансових справах клубу, він як почесний президент клубу, впевнено заявляв в пресі, що у першості України 2013/2014рр. перед «Буковиною» стоїть завдання потрапити до призової трійки і війти до Прем’єр-ліги.

Натомість, команда профінансована лише до 1 вересня цього року, що підтвердив головний тренер команди.

І вже зовсім сторонні люди, зокрема перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко під час перебування в Чернівцях висловив свою думку щодо засновників ф/к «Буковина» та його так званих спонсорів, недвозначно натякнувши їх причетність до можливого краху клубу, а також висловивши сумніви щодо їх фаховості та професіоналізму. Крім того, з Сергієм Стороженком не знайшли можливості зустрітись «очільники» краю та міста, де варто жити. Це й зрозуміло, бо патякати всіляку «дезу» це одне, а робити справи – це інше. По відношенню до нього, як і до підприємців 5-го сектору Михайлішин&CO знов застосували свою смертельну зброю - позу страуса. 

Шкода, що Буковина знову прозвучить на всю країну в негативному плані. А все завдяки безмежному бажанню наших керівників видавати бажане за дійсне. Я звернувся до секретаря міської ради Михайлішина з проханням поінформувати мене про ті заходи та здійснення обіцянок щодо райдужних перспектив ФСК «Буковина», які він планує. Чекаю відповіді. Як, власне, і всі вболівальники.

P.S. Цікаво, чи наважиться очільник міста звинуватити першого віце-президента Федерації футболу України Сергій Стороженко в намаганні здобути сумнівні політичні дивіденти в майбутній боротьбі за посаду мера (думаю передвиборчий штаб на чолі з ПРоданом вже розглядають такий пасьянс)? Гроші замовників зі столиці треба дерибанить з розумом або без нього...


Час Новин Чернівці

ЗАЯВА ФАНІВ БУКОВИНИ!!! ВАРТО ЇХ ПІДТРИМАТИ І ПРИЇХАТИ УСІМ КОМУ НЕБАЙДУЖА ДОЛЯ УКРАЇНСЬКОГО ФУТБОЛУ!! ПРОХАННЯ ПРО МАКСИМАЛЬНИЙ ПЕРЕПОСТ!

«Буковина» - це не просто 11гравців на полі. Для кожного з нас вона стала не лише найважливішим ФК, а й частиною життя. Саме ця футбольна команда об’єднала навколо себе молодь, яка веде здоровий спосіб життя та пропагує спорт, проводить різноманітні акції та підтримує не тільки основну команду, але й молодих хлопців, які займаються футболом, а що буде, якщо клуб щезне?

Зараз чернівецька «Буковина» на межі зникнення, а ледь не вчора вона була претендентом на найвищі місця, даруючи вболівальникам надію на вихід у Прем’єр-лігу, але міська влада доклала максимум зусиль, щоб знищити команду, перекривши частину фінансування та поставивши свої умови. Пан Папієв, який «полюбив» команду лише з виходом у Першу лігу, здатен лише махати рукою з віп-ложі, яку він, до речі, в цьому сезоні відвідав лише один раз, а «почесний» президент клубу втік з тонучого корабля, заявивши, що він надзвичайно зайнятий, але невже ТИ зможеш жити у місті, де не буде футболу? Невже ТОБІ не хочеться радіти перемогам рідної команди? Невже ТИ не звернеш уваги, якщо клуб вже у вересні зникне?

Лише відданість та підтримка фанатів та вболівальників зможе хоча б якось змінити ситуацію. Не залишайся байдужим, саме ТВОЯ присутність на домашньому матчі проти Сум може бути вирішальною. Прийди та підтримай клуб на 18-му секторі, адже саме там зберуться найвідданіші фанати, які віддадуть усі сили, щоб клуб не знищили. Після матчу на все тому ж 18 секторі будуть проведені збори, де ТИ почуєш, як саме можна допомогти команді. Врятуй «Буковину», врятуй місто!

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

А Бурбак не хоче підтримати команду, а не язиком ворочати як завжди? А то окрім запитів ні фіга не робить, тільки у тєліку виступає...

avatar

до Бурбака

21 серпня 2013 17:28

А з якого чуда Бурбак має фінансувати "Буковину", коли при владі жодного фронтовика, коли забирають Добробут, коли жмуть бізнес опозиціонерів, коли не пускають до приміщення обласної ради депутатів від опозиції... Нехай поділяться бабками ті, хто допоміг скинути Федорука, сраколизи Михайлішина і Папієва: тушки Чесанов, Кедь, Редько, Бешлей, Жировський, Клими і інша продажна сволота. 

avatar

Радомир

21 серпня 2013 18:16

А при чем тут добробут, бурбак от него открещивается

avatar

Дурбак

21 серпня 2013 22:39

Цих грьобаних очільніків треба гнати з Чернівців в шию!!!!  А перчатку  Кличка яку купило рідне місто треба йому одіти на голову, боксьору грьобаному!!!

avatar

ФАН

21 серпня 2013 23:10

"Нехай поділяться бабками ті, хто допоміг скинути Федорука, сраколизи Михайлішина і Папієва: тушки Чесанов, Кедь, Редько, Бешлей, Жировський, Клими і інша продажна сволота. "

І ПРО ЛЕНІГЕВИЧА і ОСАЧУКА НЕ ЗАБУДЬТЕ!!!

avatar

Чернівчани

22 серпня 2013 09:10