Бурбак попросив Гройсмана жорсткіше покарати аферистів з облгазів і захистити людей

Бурбак попросив Гройсмана жорсткіше покарати аферистів з облгазів і захистити людей

12.04.2019, 22:37

Голова парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак звернувся із депутатським запитом до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з пропозицією втрутитися у ситуацію з нарахуванням облгазами зайвих платежів за газ і вжити заходів для перерахунку громадянам за зайві обсяги газу. 

Нещодавно писав, що облгази продовжують своє свавілля і далі нараховують людям зайві обсяги газу. Сьогодні звернувся із депутатським запитом до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та голови НКРЕКП. На цю аферу облгазів має бути більш жорстка реакція Уряду, - вважає Максим Бурбак. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

1


КОМЕНТАРІ (1)

                     ПОВНА ПЕРЕМОГА!!!    

        Действительно, ПОЛНАЯ ПОБЕДА НАД БЕСПРЕДЕЛЬЩИКАМИ-ГАЗОВИКАМИ! Вчера 12.04.2019 г. в 10:15 головуючий суддя Першотравневого р-го суду м. Чернівці Е. Нестеренко во втором зале суда огласил РЕШЕНИЕ (резулятивную часть) - 

        ПОЗОВНУ ЗАЯВУ 26-ти Позивачів ЗАДОВІЛЬНИТИ В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ (УСІ 4-ри ВИМОГИ!)!!!!!

         Уверен, что ПАТ "Чернівцігаз" (ВІДПОВІДАЧ) подаст аппеляционную жалобу. НО, Я ТАКЖЕ УВЕРЕН, ЧТО ГАЗОВИКИ, ПРОИГРАЮТ и В АППЕЛЯЦИОННОМ СУДЕ! ТАКЖЕ, КАК и В ВЕРХОВНОМ СУДЕ! 

          Кроме всего указанного, суд обязал газовиков оплатить все судебные затраты в размере 73000 грн!!!

 

      Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54

avatar

Правозащитник

13 квітня 2019 22:29