Бурбак пояснив причину чергового приступу маячні у брехла з 'Рідного міста', або за скільки фейк продан

Бурбак пояснив причину чергового приступу маячні у брехла з "Рідного міста", або за скільки фейк продан

07.08.2016, 00:26

Про це політик написав на своїй сторінці у ФБ

А тепер без емоцій, - заявив Максим Бурбак. -  Родина Проданів жваво поширює брехню про нібито мій гелікоптер. Смішно. Ніколи не мав і не користуюся гелікоптерами. Розмістивши в Інтернеті фото будь-якого космічного корабля, можна поширити сенсацію, що весь політичний клан Проданів часто літає у космос. 

Вводити людей в оману для Василя Продана - звичне діло, бо він відоме брехло. Уся політична діяльність Проданів - суцільний фейк. 

Фейк виступи Василя Продана на сесіях міськради, фейк вся позиція по захисту громади Чернівців від бригади Продана-Михайлишина з Рідного міста, фейк вся їх політична діяльність. Прикро, що деякі чернівчани реагують на ці факти. Але нагадую всім політичним прожектам - наші громадяни дуже розумні і вже чітко розрізняють хто, де і що!!!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вся діяльність "Рідного міста" - суцільний фейк: Продан набрехав про вертоліт Бурбака

Черговий приступ маячні у них через те, що "Народний фронт" і Чернівецький міський голова Олексій Каспрук не дають їм жодного шансу узурпувати владу у нашому місті. Наша безкомпромісна публічна позиція стосовно створення опозиційної ширки у складі "Батьківщини", колишніх регіоналів з "Рідного міста" та "Народного контролю", які голосують в унісон за земельні питання одіозних регіоналів, буде викликати і не такі фантазії Вєснухіна :) 

Я впевнений у подальшому поширенні чергових фейків, - сказав Максим Бурбак. - Тому пропоную всім свідомим дописувачам їх позначати відповідним чином.

А надалі так позначатимо всю діяльність цієї бригади з "Рідного міста": ЗА СКІЛЬКИ ФЕЙК ПРОДАН?

1


КОМЕНТАРІ (6)

Настанет час когда кулявлоба иКО посадят за мародёрство,и это будет справедливо по отношению к отдавшим жизнь,оставшимся калеками за страну где в тот час кулявлобная межпуха летает на вертолётах.Насчёт ширки так ты бурбэлык вспомни голосование за изминения к конституции где навозный фронт вместе с опг-блоком дружно одобрямс.

avatar

КУЛЯ ИЩУЩАЯ ЛОБА

06 серпня 2016 21:56

Вилікую безкоштовно. Мусоргського,2, відділення №3, лікар Калінін. 

avatar

Для кулі - лікар психіатр

06 серпня 2016 22:36

У Бурбака точно поехала крыша. Видно предчувствует свой политический конец.

avatar

выглядит как истерика

07 серпня 2016 00:47

шкода мені Бурбака, здаєтся що він в такій істериці, що може накласти на себе руки. яценюк його кинув. партія має 1% підтримки.люди його не поважають, за те що вкрав- потрібно буде відповісти

avatar

студенТ

07 серпня 2016 12:39

Через бурбэлика свяжись с кулявлобом сеней вот и полечиш 

avatar

КУЛЯ ИЩУЩАЯ ЛОБА

07 серпня 2016 13:02

Этой свинье нужен Ми-6.У нас в авиации данный вертолет называли "летающий сарай",из-за огромной грузоподъемности.

avatar

Zoo

11 серпня 2016 18:27