Бурбак пояснив, хто і за що замовив його інформаційним кілерам

Бурбак пояснив, хто і за що замовив його інформаційним кілерам

14.10.2016, 22:25

Чотири районних газети, співзасновниками яких є відповідні районні ради, практично синхронно опублікували матеріали, які очорнюють діяльність народного депутата України, голови парламентської фракції «Народного фронту» Максима Бурбака.

Поява матеріалів однакового змісту, під якими замість прізвища журналістів вказується тільки «наш.кор» дає підстави припускати про скоординований характер кампанії з дискредитації парламентаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідера фракції «Народного фронту» Бурбака замовили інформаційним кілерам

-          Ці матеріали пішли по всьому моєму округу, – розповів Максим Бурбак. – Переконаний, що вся правді завжди вилізе. Згадайте тільки нещодавні випадок із звинуваченнями відомого волонтера Мочанова на адресу  колишнього прем’єр-міністра України. А тепер він вже просить вибачення за свої неправдиві слова.  

 -          Якщо видання переслідували мету правдиво інформувати своїх читачів, а не дезинформувати їх, то разом зі звинувачення на мою адресу нібито я проти продовження мораторію на продаж землі, мали би опублікувати інформацію про проголосований нами закон про продовження мораторію на її продаж. А також вказати, що я є одним зі співавторів цього документу.

 -          В появі таких публікацій бачу продовження нашої суперечки з Василем Козаком навколо створення Новодністровської територіальної громади. Це відплата мені за підтримку створення Новодністровської територіальної громади.

 -          Минулого тижня пройшла сесія районної ради, після якої до мене звернулася представниця лікарні з питанням, чому їм зменшили фінансування, іншими. Довелося пояснювати, що зараз лікарню доганяє недолуга політика Василя Козака за останні п’ять років. По-перше, будівництво лікарні, яка в такому вигляді, як її збудовано, неефективна. Чотири поверхи, які ще навіть не здані до кінця в експлуатацію.  Друге – добудова клубу. І тепер коли всі витрати на комуналку освіти і охорони здоров’я ляжуть на місцеві бюджети, то весь район буде працювати на опалення цих двох будівель. Третє, а чому ви не говорите, що зробив Козак три роки тому, коли знищив Новодністровську лікарню. Тепер, щоб народжувати, люди їдуть на вінницьку сторону.

 -          Громади об’єдналися з Новодністровськом, депутатський корпус виконав свою функцію на п’ять, вони створили цю громаду: виносили, виходили і зробили… А чому ви зараз забираєте у них можливість лікувати членів своєї громади у власній лікарні?

 -          Натомість ви переживаєте зараз тільки про себе. Недостатня кількість людей, які звертаються по допомогу в лікарню, оголошено про скорочення ліжок і скорочення посад. Ми ж не з Місяця впали і знаємо, як часто потрапляють на посади в лікарні. Тепер за це хтось має відповідати.

 -          І такі конфлікти будуть по всій області… Треба сідати і домовлятися з громадою, яка отримає субвенцію на лікування. А  не вимагати….

 -          Коли мені закидають, що я мало даю грошей на свій округ, то я запитую: ваші родичі літають до Києва літаком? Коли буде погано і потрібно буде терміново потрапити до Києва потрібен буде літак? А жоден іноземний інвестор не прийде сюди, поки нема авіаційного сполучення. Просто забудьте. Певно, це теж дотичне до мого округу. Скажу більше: я прихильник того, щоб фінансувати ті об’єкти, які здаються. Не довгобуди! Зараз ми проголосували зміни до Бюджету 2016 року. Виділені для депутатів 5 мільйонів я свідомо спрямував у добудову  навчально-виховного закладу у Колінківцях, де за мене дали найменше голосів. Там де Тьома (Артем Семенюк – колишній народний депутат від Партії регіонів)  обіцяв. Минулого року ми зробили там вікна, дах. А тепер додаю 5 мільйонів на об’єкт під здачу. Це є що показати. А розповідати мені, що я повинен проводити вуличне світло у селі. Я не буду цього робити. Після бюджетної децентралізації у сільських голів достатньо можливостей залучити понадпланові надходження в місцеві бюджети. Всі договори на землю зареєстровані і сплачують 250 грн.? Податок на нерухомість ввели? Теж ні! Горілка яка продається у генделику? З акцизом? Ні! А що ви від мене хочете? У вас в руках всі інструменти. Натомість чую: ти маєш нам дати! Ні!

 -          Звідси серйозна боротьба у мене на окрузі, де три голови районних рад від Аграрної партії. Цікаво, чи знають депутати, що голови підписали цього листа. Якби його підписали фізичні особи  - немає питань. А якщо там стоїть підпис голови відповідної районної ради, а сам документ пройшов через канцелярію Кельменецької районної ради, то треба вже питати, чи голосували за цей депутати? Чи це вже перевищення повноважень.

 -          Прогнозую, що в області відбудеться загострення політичної боротьби, щоб позиціонувати себе на місцевих виборах. Хочу нагади цим товаришам, які збурюють громадян, що вибори до сільських рад проходять на мажоритарній основі, а не за партійними списками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишні "тушки" і регіонали настукали на Бурбака Гройсману у кращих традиціях радянських доносів

1


КОМЕНТАРІ (3)

Бурбак,готовь тапочки,тебе не долго гулять.Скоро будеш отбывать в своём округе.

avatar

Козак

14 жовтня 2016 20:12

слухай неук голови районних рад молодці і діяли в межах повноважень вчи дурню матчасть як знайдеш потім. А які в тебе могуть бути спорт з Козаком хто з тобою дебілом буде дискутувати

avatar

До бурбака

15 жовтня 2016 12:44

Букінфо не друкує правдивих коментарів .які були б не до вподоби  Бурбаку, то це що? Хто кого замовляє і хто кому платить? Вони навіть не надрукували коментар звернений до адміна, чому вонир так поступають.  Роблять все по замовленню.

avatar

15 жовтня 2016 19:18