Бурбак пояснив, чому в Чернівцях розібрали барикади

Бурбак пояснив, чому в Чернівцях розібрали барикади

06.02.2014, 19:42

Барикади у Чернівцях розібрали, щоб розблокувати роботу облради та легалізувати діяльність Народної Ради

Про це Еспресо.TV розповів народний депутат від «Батьківщини», колишній депутат Чернівецької облради Максим Бурбак.

«У нас на Буковині режим губернатора Папієва. Повністю скликання сесії облради її закриття – це було в ручному режимі і навіть всі бюджетні установи Чернівецької області виявились заручниками тому що пан Папієв сказав, що він не пустить депутатів і сам не піде на сесію і бюджет буде заблокований лише через депутатів Народної Ради», - сказав Бурбак.

Також він зазначив, що перемовини з регіоналами були «дуже тяжкі, Папієв всіляко намагався їх зірвати, але у на смерть переляканих депутатів від більшості, у них був шок від того як це відбувалося відновлення самоврядування, була головна вимога, щоб не було цього атрибуту – барикад».

«Народна Рада визнана як міжфракційне депутатське об’єднання їй надані приміщення в Чернівецькій облраді, де буде громадська приймальня, де буде засідати виконком і мала зала облради, де можна буде збиратися в будь-якій момент. Прийнято рішення про вільний доступ громадян до приміщення, тому що за губернатора Папієва це перетворилося на пост номер один, як Мавзолей в Росії, почалася легальна дія Народної Ради в Чернівецькій області», - розповів Бурбак про поступки більшості.

Також, за словами депутата, розбирання барикад було «однією з вимог щодо непорушення справ проти активістів, які брали участь у відновленні самоврядування».

«Впевнений, що для буковинців, які славляться своєю толерантністю це було єдиний правильний вихід. Нарешті більшість почула меншість, яка по результатам парламентських виборів представляє 70% населення області», - підсумував Бурбак.

Нагадаємо, сьогодні у Чернівцях розібрали барикади біля приміщення місцевої облдержадміністрації.

Джерело: espreso.tv

Фото Маріанна Антонюк

1


КОМЕНТАРІ (1)

а как же крики про расформирования ОДА??? созданием еще одной "народной" организации управления за наши же деньги - терь у нас будет вторая ОДА которая только показывает какие они патриоты и как переживают за людей.

Они (жОППОзиция) что требуют раскулачить олигархов? - НЕТ. Они откажутся от монетарно-финансовой системы? - НЕТ! Они выступают за национализацию стратегических отраслей? - тоже НЕТ! Они выступают за пересмотр итогов преступной приватизации? - НЕТ! Они выступают за построение социального государства? - НЕТ! Что они могут или хотят предложить нового стране? - НИЧЕГО! Как они могут вытянуть страну из долгового и фазового кризиса? - НИКАК! ЧТО они умеют? - ВРАТЬ про "нас багато!"и лить грязь на других!) Где социально-экономические требования??? - их НЕТ! Где программы реформ??? - их тоже НЕТ! Где предложения по борьбе с коррупцией? - и их НЕТ! Суть майдана в том: что одна часть элит хочет перетянуть на себя одеяло! По сути сделать тоже самое, что было сделано при "оранжевой революции"! А уж итоги ТОЙ революции, всем Хорошо известны...

бурбак закрутил еще одну схему как сбрить бабки с федоруком, с калинкой все отлично вышло терь можно и в область залесть 

avatar

ВоВа

06 лютого 2014 18:33