Бурбак подякував за рекламу популярного з австрійських часів курорту 'Виженка'

Бурбак подякував за рекламу популярного з австрійських часів курорту "Виженка"

21.08.2017, 12:19

Нардеп Максим Бурбак заявив, що інформація про будівництво міні-готелю у Вижницькому районі, який належить його дружині, вказана у електронній декларації політика, а активістам, які опублікували фотографії з цього об’єкту, "знадобилося дев’ять місяців, щоб прочитати це".

Про це народний депутат сказав у ефірі передачі "Політика" на телеканалі ТВА, пише molbuk.ua

"Моя декларація, де вказані всі мої статки і статки моєї сім’ї, є в публічному відкритому доступі. Будь ласка, почитайте. Може їм знадобилося дев’ять місяців, щоб прочитати", - сказав він.

Він зазначив, що його дружина є бізнесменом, яка з 2003 року займалася міжнародними перевезеннями.

Бурбак прокоментував будівництво його «межигір’я» у Виженці

"Вона інвестує у відродження зеленого туризму на Буковині. (...) Будує міні-готель для зеленого туризму у Карпатах", - сказав депутат.

Разом з тим він вважає, що завдяки інформації про цей готель, яку розтиражували в соцмережах та ЗМІ, "вся Україна дізналася про популярний ще з австрійських часів курорт "Виженка".

"Я думаю, що це потужний поштовх для того, щоб у нас був туристичний бум, який був на Буковелі. Може це приверне увагу деяких інвесторів? І ми будемо розвивати зелений туризм на Буковини, а також створювати робочі місця", - сказав Бурбак.

Водночас політик сказав, що нині триває підготовка до виборів і "хтось намагається розхитати ситуацію в Чернівцях".

1


КОМЕНТАРІ (5)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження 

avatar

Юрчик

21 серпня 2017 12:49

да пам'ятаю як кричав (Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження) що в сокирянського Козака межи гір я  навіть я повівся ходив дивитись. Так скажу вам що в нього в порівнянні з бурбаком скромна хатина яка нервово плаче поряд з садибою зеленого туризму. І так всюди але я думаю всі скоро прозріють. Василь Васильович   Вибачте. Ми виправимось

avatar

Ян

21 серпня 2017 20:25

про що ви ведете мову,  і букнюз і особливо букінфо видаляють і не друкують справедливі коментарі де хоч трошечки проти шерсті бурбаку  все в них під контролем ...  куля в потилицю

avatar

Юрчику

22 серпня 2017 10:07

(Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження) 

avatar

юра

22 серпня 2017 11:19

(Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження) 

avatar

юра

22 серпня 2017 11:19